Автор
Ива Петрова

Звездите, които решиха да не се развеждат в последния момент

Да се разведеш – това е сигурно едно от най-трудните решения. Партньорите са принудени да признаят, че са си станали чужди и вече не искат да имат нищо общо един с друг. Раздялата е болезнена и за околните, най-вече за децата. Затова понякога двойките размислят и отменят развода. На звездите също им се случва!

Бионсе и Джей Зи

В тази двойка сякаш цари пълна хармония. Бийонсе и Джей Зи се познават от 20 години, като по-голямата част от това време са заедно. Оженили са се на 4 април 2008 г.. Преди няколко години обаче двамата едва не се разведоха. Кризата в брака им беше толкова сериозна, че певицата дори разказа открито за изневерите на мъжа си – и по-точно пя за тях! Албумът ѝ Lemonade беше приет много емоционално от почитателите ѝ. В песните се спомена дори името на съперничката – „Беки с хубавата коса“. Рапърът отвърна на обвиненията по същия начин – в своя песен той си призна, че е изневерявал и че съжалява за това. В крайна сметка Бийонсе прости на мъжа си и отмени развода – можем само да предполагаме колко ѝ е било трудно да го направи. Двамата са заедно и гледат трите си деца Блу Айви Картър (на 8 години) и близнаците Сър и Руми Картър (на 3 години).

Джордж Клуни и Амал Аламудин

View post on Instagram
 

Холивудският красавец дълго не се давал да го замъкнат под венчило – докато в живота му не се появила Амал. Запознали ги общи приятели през 2013 г., а на 24 септември 2014 г. двамата се ожениха. Мнозина смятали, че този брак няма да трае дълго, но Клуни гордо заявя: „Ние доказахме, че не е така“. На 6 юни 2017 г. 47-годишният актьор и 39-годишната му съпруга станаха щастливи родители на близнаците Ела и Александър. И изведнъж в края на 2018 г. медиите писнаха, че двойката се развежда! Оказа се, че същото лято Джордж претърпял сериозна катастрофа с мотора си и по чудо останал жив. Амал му поставила ултиматум – или мотора, или тя. Актьорът възприел това като покушение върху личната му свобода. В крайна сметка Амал взела децата и заминала с тях да живее в Сардиния, забранявайки на Клуни да идва на посещения. След половин година раздяла дори и приятелите на двойката били сигурни, че разводът е неизбежен. Джордж и Амал обаче преодоляха разногласията си.

Дани Де Вито и Риа Пърлман

View post on Instagram
 

Рядко срещано е в Холивуд „звезден“ брак да продължи толкова дълго. Дани и Риа са заедно официално от 1982 г., но на практика са двойка много отпреди това – запознали са се през 1971 г. и едва две седмици по-късно започнали да живеят заедно. Актьорът тогава изобщо не бил известен и едва започвал кариерата си в една от театралните трупи на Бродуей. Бъдещата му съпруга, макар също да била актриса, просто дошла на негово представление като зрителка. Злите езици твърдят, че решаващ за сближаването им фактор бил ръстът на момичето – Риа била само с 4 см по-висока от Дани. С неговите 152 см рядко му се случвало да си бъбри с хубава жена, без да я гледа отдолу нагоре. Освен това веселата Риа се смяла от сърце на шегите му и двамата се чувствали невероятно комфортно заедно. Нищо чудно, че се събрали, а след няколко години се и оженили. Но за 38 години брак преживели какво ли не! Италианският темперамент на Дани си казвал думата. Изневерите му ставали причина за караници и дори временни раздели. Най-сериозната криза станала съвсем наскоро, когато Де Вито вече бил на 72 години, а Пърлман на 68. Всички техни познати вече се примирили, че този път ще се стигне до развод. През 2016 г. двамата все пак се раведоха официално.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър

View post on Instagram
 

Актьорите имат зад гърба си вече няколко опита да спасят връзката си. Всичко започнало на екрана – двамата играли влюбени във филма „Деърдевил“. Неустоимият Афлек, който вече бил покорявал сърцата на известни холивудски хубавици като Гуинет Полтроу, Сандра Бълок и Дженифър Лопес, се запознал с бъдещата си съпруга на снимачната площадка. Бен и Дженифър се оженили през 2005 г. и станали родители на три деца. Бавачката им обаче станала една от причините да се скарат – оказало се, че Афлек кръшкал на жена си с детегледачката. Друга причина била склонността на актьора към пиянство и комар. В резултат на караниците през 2015 г. Гарнър поискала развод. Приятели на двойката по-късно споделили, че в онзи момент актрисата била в тежка депресия и в състояние на нервен срив. Бракоразводното дело обаче се проточило. Минали две години и Гарнър склонила да даде на съпруга си втори шанс. В този случай обаче „примирието“ било само временно. През 2018 г. Бен и Дженифър все пак се разделиха окончателно.