Автор
Woman.bg

Звездите, които все още живеят при мама и татко

Всеки човек, рано или късно, поема по пътя на възрастните и се отделя от родителите си. Един от признаците, че вече сме пораснали, е именно фактът, че вече живеем самостоятелно. При някои този момент идва дори преди да са навършили пълнолетие, при други пък много по-късно. А знаете ли, че има и световни звезди, натрупали цяло състояние, които все още живеят с родителите си? Нека видим кои са те.

Чарлийз Терон



Актрисата буквално заставила майка си Герда да заживее в огромното ѝ имение. И не, причината за това не била нуждата от помощ в отглеждането на децата ѝ. Чарлийз просто страда от постоянно притеснение за близките си.

Майкъл Джордан



Както много деца, така и баскетболистът признава, че винаги си е мечтаел да може да купи къща на родителите си. Майкъл успял да осъществи този свой блян и закупил прекрасно имение, в което и досега живее заедно с майка си и баща си. Той споделя в интервю, че обожава ястията на майка си и това е един от големите плюсове на тяхното съжителство.

Ким Кардашиян



Ким, съпругът ѝ Кание Уест и децата им живееха с майката на Кардашиян, Крис Дженър, години наред, докато стане готово имението им в Лос Анджелис.

Мишел Обама



Както много пораснали момичета, така и Мишел разчита на майка си в отглеждането на децата си. Знаете ли, че дамата на име Мариан Робинсън, е живяла в Белия дом заедно с Мишел, Барак и двете им дъщери? Самата първа дама е признавала не веднъж, че нямаше да успее в нищо, ако не е била подкрепата на майка ѝ.

Дженифър Лорънс



„Вече имам 10 млн. долара в сметката си, а все още живея с родителите си“, признава самата тя през 2012 г. Дженифър споделя, че преди да успее е живяла и самостоятелно, но се чувствала странно да обитава сама голямо имение, а и с мама и татко винаги е по-добре.

Селена Гомес



Една от причините Селена да живее с родителите си е, че до съвсем скоро те бяха неини мениджъри. Говори се, че от известно време певицата живее самостоятелно.

Деми Ловато



Пристрастеността на Деми към наркотиците и психическият срив, който настъпи при нея неотдавна, подтикнали певицата да заживее отново с майка си. Очевидно този ход е бил най-правилният, тъй като Деми отново се върна на върха, макар и да бъде на косъм от смъртта.

Кристен Стюарт



Причината Кристен да заживее с родителите си е раздялата ѝ с Робърт Патинсън, която е много болезнен етап от живота ѝ. И до момента актрисата обитава огромно имение в Лос Анджелис с майка си и баща си.

Брадли Купър



Брадли решава да покани майка си да живее с него малко след смъртта на баща му през 2011 г. Той споделя, че се чувства добре, знаейки че тя е в съседната стая.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.