Автор
Пепа Попова - Пепита

Звездите от "Сексът и градът“ благодариха на лекарите, които се борят с пандемията

Звездите oт „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Ким Каттрал, заедно с други актьори, благодариха на медицинския персонал, който се бори с пандемията с коронавируса, използвайки подкаста Bradshaw Boys.
Актьорският състав директно се обърна към жена на име Мег. Тя е лекар, който работи в отделението за интензивно лечение COVID-19 в Нюйоркската презвитерианска клиника. Мег е почитателка на сериала "Сексът и градът" и подкаста Bradshaw Boys. Според екипа на подкаста, приятелят на Мег им казал, че „ги слуша, докато ходи до и от работа“.

View post on Instagram
 

Ето какво написаха любимите ни момичета в Instagram по повод пускането на този специален и извънреден епизод, който можете да видите по-долу:

"Това е най-специалният от всички специални епизоди. Направен е с много любов и грижа за една от нашите слушателки Мег, която е лекар в болница в Манхатън. Нейният приятел ни изпрати имейл и каза, че слуша редовно нашия подкаст, докато се разхожда из Central Park, за да се разсее от тежката работа в болницата. Това е причината да направим този специален епизод. Докато ние сме прибрани в апартаментите си и чакаме всичко това да приключи, тя рискува живота си, за да спаси другите. Благодарим на всички медицински работници в Ню Йорк - вие сте най-смелите от смелите! Благодаря ви Мег! Kогато всичко това приключи, ще отидем в претъпкан ресторант насред Манхатън, ще ви прегърнем и ще ви купим гигантски коктейл Cosmo. Насладете се на епизода и благодаря на всички от „Сексът и градът“, че се обадиха и показаха своята любов и признателност към всички герои като Мег."

Трудно е в такива моменти да се опитаме да намерим подходящи думи, за да изразим благодарност, признателност, уважение, обожание, благоговение. Вдъхновена съм. Зашеметена съм! (Carried away)”, казва Сара Джесика Паркър, която игра Кари Брадшоу в сериала. - Виждам смелост, непозната за мен... Разбирането, че имат отговорност и задължения и желанието им да се изправят срещу нещо толкова ужасяващо и усещането, че това е единственото място, на което ще бъдат, въпреки липсата на ресурси, от които имат нужда ме изпълва с признателност! Благодаря ви, д-р Мег!"