Автор
Ива Петрова

Звездни двойки, разделили се по време на карантината

Преди карантината влюбените си разнообразяваха ежедневието с ходене на кино, на гости, на фитнес, на работа... Коронавирусът ни принуди да се затворим по домовете си за дълги седмици. Не всички двойки излязоха от това изпитание ръка за ръка. Много връзки се пропукаха под бремето на рутината, стреса и скуката и се разпаднаха завинаги.

Меган Фокс и Браян Остин Грийн


Не знаем каква сила на духа се иска от един мъж, за да се раздели със сексапилната Меган, но Браян е успял! Двамата бяха заедно цели 16 години и изглеждаха като образцова двойка. По време на карантината обаче нещата не потръгнали. По думите на Остин разногласията започнали още в края на миналата година. Меган се върнала от снимките на поредния си филм и заявила, че докато била сама, проумяла, че отдавна не е била себе си, че това й липсва в брака им и че двамата имат много малко общи неща. Браян не изключва възможността двамата да се съберат отново, но засега си остават разделени.

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози


И тях карантината ги раздели. Но кой знае, може да са имали разногласия и преди това заради разликата във възрастта от 17 години. Двамата се ожениха през 2015 г. и почитателите на Олсън се разделиха на два лагера – за и против този брак. Мнозина смятаха, че Оливие е твърде стар за младата красавица. Влюбените обаче не слушаха никого и бяха щастливи... докато не дойде пандемията. Според слуховете Саркози тайно от жена си обявил къщата им за продажба, излагайки Мери-Кейт на риск да остане без покрив над главата и без недвижимо имущество. Тя не могла да му прости и поискала развод.

Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп


Млади, секси, красиви – но не останаха задълго заедно. Тимъти и Лили се запознаха през 2018 г. на снимачната площадка на филма „Кралят“. Показаха се публично заедно чак година по-късно, оставяйки феновете да се чудят откога ли съществува тази двойка. В интервю от тази година обаче Шаламе спомена, че е необвързан!

Матю Пери и Моли Хървиц


Звездата от култовия сериал „Приятели“ Матю Пери отново си търси половинка – а съвсем доскоро беше във връзка с мениджърката си, с която се събрали миналата година. Влюбените празнували заедно Коледа и Нова година, както и романтичния празник Свети Валентин. Преди около два месеца обаче Матю призна, че прекарва карантината сам и отново използва сайт за запознанства...

Четете още: Странни звездни двойки