Автор
Антония Дамянова

Звездните абитуриенти на 2022 г.: Кого изпратиха Александра от 'Ергенът', Анелия и Ани Пападопулу на бал (Снимки)

Плеяда родни знаменитости изпратиха тази година децата си на абитуриентски бал.

Много от известните родителите не пропуснаха да споделят това щастие и с последователите си в социалните мрежи и да се похвалят със своите прекрасни наследници, които завършват училище.

Ивон - дъщерята на Анелия

View post on Instagram
 

Сред първите, приключили с училището тази година беше дъщерята на Анелия. За бляскавото събитие Ивон Динева заложи на великолепна дълга черна рокля от дантела, с паднали рамене.

Кристиан – синът на Нелина

View post on Instagram
 


Сбогом на училището тази година каза и синът на друга фолк фурия – Нелина. Кадър на любимия си зрелостник сподели самата певица. На него щастливата майка дарява обичния си син с целувка за късмет.

Милан – братът на Александра Богданска

View post on Instagram
 


На добър час по попрището жизнено на своя брат пък пожела моделът и инфлуенсър Алекс Богданова. Освен че му е помогнала в организирането на събитието известната кака на Милан бе и негова дама.

Тони – синът на Мария Лалева

Поетесата Мария Лалева и съпругът ѝ Валентин Гуевски, бивш китарист на рок група БТР, направиха бал на сина си Тони. Авторката на хитовата книга „Живот в скалите“ се похвали и с няколко кадъра, за които сподели: „Аз, той, баща му, ние... Да светиш и да имаш любов по пътя си, дете! (Ще ме убие, че съм качила снимки, но…“

Георги – синът на президента


Черен костюм избра за абитуриентския си бал синът на президента Румен Радев - Георги. Той завърши XII клас в столичното 138-о СОУ за западни и източни езици "Проф. Васил Златарски“. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в столичен хотел цялата фамилия на абитуриента се събра на тържествен обяд в ресторант в София. Майка му Гинка сияеше в зелена официална рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля.

Живко – братът на Лидия

View post on Instagram
 


Друга родна знаменитост също изпрати по-малкия си брат в последния му училищен ден. Това е фолк изпълнителката Лидия, която се появи до брат си Живко в закачлива цикламена рокля. В същия нюанс бе и ризата на зрелостника.

Богдан – синът на Ани Пападопулу



От театралната гилдия до момента само Ани Пападопулу се похвали, че синът ѝ завършва. Това е то – моя любов! Абитуриент!“, написа гордата актриса под фотоси от щастливото събитие.

Александра от "Ергенът"

View post on Instagram
 

Дама на бала беше и звездата от „Ергенът” - Александра. Красавицата, която плени сърцето на Виктор, премина по червения килим заедно със своя кавалер Даниел, който завършва ПМГ „Васил Друмев“ във Велико Търново и е пълен отличник.

Четете още: Вижте дъщерята на Анелия като абитуриентка!