Автор
Теодор Муховски

Звучен шамар по холивудски: Джони Деп сътвори песен за Амбър Хърд

Съдебната сага между известната на целия свят звездна двойка Джони Деп и Амбър Хърд е на финалната права. Актрисата всячески се опитва да отмени съдебното решение, но засега без особени успехи. Напук на всичко това, Деп написа песен, в която не споменава конкретно името на бившата си възлюбена, но всички намеци в парчето изглежда са по неин адрес. Това вероятно е своеобразно отмъщение на актьора към Хърд.

Предстои издаването на нов албум, където Джони Деп участва заедно с музиканта Джеф Бек, предава Телеграф. Албумът ще носи името "18", защото те се определят точно на тази възраст, когато се съберат заедно.



Именно в него са двете песни, писани от актьора, едната от които наподобява скандалните взаимоотношения между него и Хърд, носеща гръмкото заглавие Sad Motherfuckin' Parade или казано на български "Тъжен ш*бан парад".

Цитатите от песента са красноречиви, а намеците са просто идеално съвпадение, за да са случайни.
"Ако имах 10 цента, нямаше да са в твоята ръка" и "Седнала си там като куче със седемгодишен сърбеж. И според мен каза достатъчно за тази ш*бана вечер" - всичко това недвусмислено символизира приключилият брак на Джони с Амбър.

"Сърбежът" всъщност става популярен от филма с Мерилин Монро "Проклетите 7 години", като в него се разказва за края на една любов и раздялата на брачна двойка.

Феновете на звездата от "Карибски пирати" тълкуват тези текстове като препратка към започналата любов между двамата и завършилата с омраза раздяла помежду им.

Цитатът с кучето пък се свързва с твърдението на Деп, че Амбър се е изходила в леглото му и след това е обвинила кучетата за това деяние.



Цитатът за парите, които Хърд няма да притежава, е по-лесен за разгадаване. Това е свързано с обвиненията на Джони, че Амбър нарочно го е обвинила в насилие, за да прибере богатството му.

Всъщност накрая сагата им завършва с това, че Деп се споразумява да плати на Хърд 7 милиона долара.

В последствие Хърд написва статия, че е била насилвана. И въпреки, че в нея не фигурира името на Деп, актьорът успява да я осъди за клевета и по този начин си връща 7-те милиона долара плюс още един отгоре.

Феновете на Деп успяха да направят Амбър една от най-мразените личности в публичното пространство. Те се радват и злобеят, че тя не може да го осъди, защото той никъде не споменава конкретно нейното име.

Четете още: Уинона Райдър с любопитно признание за връзката си с Джони Деп