Автор
Ева Григорова

Не се спира: Антония Батинкова кацна на приказно място (снимки)

Антония Петрова-Батинкова е просто неуморна в пътешествията си. Вчера тя качи снимки от поредния си романтичен воаяж, този път до Бали. Така обичаната от всички родни известни личности дестинация. Тя никак не остава по-назад от другите в приключенията зад границата и още след кацането, вече беше готова да публикува красиви кадри от екзотичното местенце.

View post on Instagram
 

Разбира се, блондинката и този път е в компанията на семейството си, а курортът е един от най-тузарските там, като една нощувка се равнява приблизително на 500 лв. А семейство Батинкови са наели апартамент, който е на двойна цена.

"Събудих се в райско кътче! Здравей, Бали! След дълги полети и доста път се озоваваме на това прекрасно място и сме готови за нови приключения", написа Антония към първите кадри от топ дестинацията.

View post on Instagram
 

Няколко часа по-късно Батинкова сподели още красиви снимки на цялото семейство и сподели, че организацията им за път не е от най-лесните:

"Докато все още се борим с часовата разлика и семейната организация, оставям на вас възможността да ми задавате въпроси свързани със семейните ни екскурзии, и по-конкретно за тази в Бали! Скоро ще направя и видео по темата!"