Риалити звездата Ким Кардашиян е лицето на британския Cosmopolitan за месец май. Сексапилната брюнетка показва перфектните извивки на тялото си в в няколко оскъдни тоалета и разказва как поддържа формата си.

В свят, обсебен от размери, диети и стегнати тела, Ким разбива представата, че красотата се дължи само на упорити тренировки и безкрайно съобразяване с калориите. Тя заявява, че харесва по-закръглените си форми и не й пука дали има целулит. От думите й става ясно, че никога не се опитвала да се пъхне в определен размер дреха и не се тормози със строг хранителен режим, пишат от lifestyle.bg


"Имам целулит. Какво от това! Никога не съм твърдяла, че съм перфектна. Това, че си известен, не означава, че си съвършен. Понякога наистина се тъпча с храна и се чувствам страхотно. Поглеждам се в огледалото и си казвам: "Виждаш ли този целулит? Струваше си всичките сладки, бонбони и сладолед!", споделя 30-годишната хубавица пред Cosmo.



"Ако бях цял живот на диета, щеше да е много гадно. Обичам да ям. Ако не можеш да се насладиш на живота си, какъв е смисълът? Не можеш сам да се измъчваш. Обожавам сладолед и замразено кисело мляко. Не мога да се съобразявам кой размер дрехи нося. Трябва просто да се харесваш в огледалото. Не да се мериш всеки ден. Дори няма кантар вкъщи"
, добавя разпалено Кардашиян.

Ким често е хвалена и критикувана за формата на тялото си. Най-големите спорове предизвиква нейното дупе, което миналата година й спечели титлата "Най-сески дупе в света". Самата тя заявява, че се гордее с тялото си и не се срамува от него ни най-малко.