Припомняме ви, че в началото на януари, Бионсе роди първата си рожба – малката Блу Айви. От тогава насам певицата се появи на 2-3 светски събития, на които изглеждаше повече от изумително.

Сигурно я помните в разкошната червена рокля на Alice Temperly, с която демонстрира за първи път завидното си тяло след като роди.

Преди два дни Бионсе отново успя да изуми както фотографи, така и всички нейни фенове, които можаха да се полюбуват на фигурата й.

Тя се бе спряла на синя рокля от колекцията на Виктория Бекъм за романтична вечеря със своята половинка Джей-Зи в Ню Йорк.



Елегантната дреха идеално подчертаваше женствените й форми. Тя я бе комбинирала с два гердана Lanvin, обеци Lorraine Schwartz и обувки Nicholas Kirkwood.



Толкова бързо след раждането 30-годишната изглежда е елиминирала голяма част от излишните килограми и дивата е успяла да възвърне характерната си фигура от преди зачеването – извивки като на пясъчен часовник.

Според популярно електронни издание Бионсе е успяла да свали качените по време на бременността 20 кг. с упражнението „Тирбушон”.



За възстановяването на Бионсе след бременността от особено значение били съветите на личния й треньор Марко Борхес, който я насочил към онези упражнения, които ще дадат най-бърз ефект, пишат от mamita.bg

За целта всяка сутрин Бионсе става в 5:00 часа сутрин за кардио тренировка. По-късно през деня е времето за тичането на пътечката у дома и на кляканията с гирички и напъни.



Коремните мускули, които са били изложени на най-голямо натоварване, певицата е стегнала отново с упражнението „Тирбушон”, което се изпълнява от легнало положение. От тази позиция краката се вдигат нагоре, като леко се свиват в коленете.
Ръцете се поставят до тялото с длани надолу.

Бедрата трябва да се повдигнат от пода с помощта единствено на долните коремни мускули.