Всяка жена притежава характерна фигура - тип "круша", "ябълка", прекалено слаба, или пък с пищен и красив бюст. Когато стане дума за разсъбличане на плажа, започваме да се чудим: Кой е подходящият бански за нас?

Днес ще се спрем на особеностите на тялото на жените с голям бюст, както и защо за тях единствената алтернатива не е вече само целият бански!

Това, което трябва да знаеш е, че трябва да избереш солидно горнище, което да поддържа добре гърдите ти, като възможностите са неограничени - от бриджитка, до сутиен с push-up ефект. Чашките тип "Мерилин", напомнящи модела на известната бяла рокля на Холивудската актриса, също са много добър вариант, като ще те направят да изглеждаш секси и елегантна едновременно.

Бели бански за шоколадова кожа

Аксесоарите за плажа на една морска сирена

Задължително условие е горнището да е достатъчно стегнато, за да държи нещата под контрол и да се чувстваш свободна във всеки момент, така че бъди прецизна в избора на размер и задължително пробвай горнището, преди да го купиш.

Ако си почитател на по-разчупените бански, заложи на такъв с горнище тип "потниче". Не препоръчваме обаче ресни, или големи цветя като елемент на банския, тъй като ще прибавят допълнителни сантиметри към обиколката на бюста ти.