Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес е ден за активна почивка - ето какво вещаят звездите

Ден на активна почивка и да си дадете вътрешна свобода. Препоръчително е да го прекарате не на работното място, а в кръга от приятели или роднини, ако е възможно.

Овен – Ако сте добри в успокояването на емоциите си, каквито и да са те, ще имате успешен ден. Имате нужда от почивка, но не дълга, а по-скоро прекъсване влака на мислите. Добре е да се съсредоточите върху интереси, които ви вдъхновяват, да си осигурите щедър резерв от енергия.

Телец – Това е твърде интензивен ден за вашия вкус. Имате доста проблеми на главата си, някои по-трънливи от други. Важно е да приоритизирате, за да не се включвате във всичко и да решавате това, което е било най-важно.

Близнаци – Добре би било да се съсредоточите върху семейните проблеми, да им обърнете необходимото внимание, да обсъдите с близките си техните искания. Може да ви се струва, че няма смисъл да бъдете търпеливи във всяка ситуация и че трябва да вземате решения сега. Това е просто моментен импулс, който е по-добре да игнорирате до утре.

Рак – Може да се почувствате девитализирани, особено през втората част на деня. Решението е просто, но трудно приложимо, защото включва откъсване от всичко, което ви стресира в този момент. Имате нужда от спокойствие, за да можете да се освежите след ден като днешния.

Лъв – Може да забележите, дори в ранните часове на деня, дискретна промяна в атмосферата на работното място, което показва шанса за връщане към нормалността, която отдавна искате. Добре е да се стремите да бъдете по-спокойни от обикновено, за да избегнете усложнения, които биха могли да възникнат в служебните отношения.

Дева – Може би трябва да смекчите прекалено амбициозните импулси, включително и тези, свързани с професионалното развитие. Студените амбиции са от малка полза за вас сега, те могат само да генерират чувство на неудовлетвореност с фалшив субстрат.

Везни – Съществува риск от конфронтации с партньора ви или други хора, също толкова важни за вас. Имате нужда от тези спорове за изясняване на някои въпроси, но не на всяка цена и не непременно сега.

Скорпион – Сантименталната сфера днес може да се изкриви предимно в негативен смисъл. Стари обиди, които сте смятали за забравени, може да изплуват на повърхността и значително да нарушат хармонията в отношенията ви с близките.

Деви, през май не трябва да поемате излишни рискове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през май не трябва да поемате излишни рискове

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Може да почувствате нужда да почивате повече или да правите определени неща с различно, по-бавно темпо. Можете да направите това, без да ви тежи на съвестта, ако сте убедени, че това е решението на вашите проблеми.

Козирог – Много от ситуациите, които ще срещнете днес, може да не ви харесат особено. Но ако решите да бъдете мили и любезни, ще го преодолеете, сякаш не сте го направили. Съществува риск от погрешна оценка на определени въпроси.

Водолей – Започвате деня си малко ядосани и ще бъдете мрачни, докато чакате другите да ви дадат това, което искате от тях. Ако искате да излезете от това състояние, по-добре бъдете по-любезни и с подходящ тон им кажете от какво имате нужда.

Риби – Добре е да не позволявате на никаква негативна емоция или песимистична мисъл да стане преобладаваща, защото в крайна сметка тя ще оцвети деня ви в тъмни тонове и ще ви подтикне да направите същото и в следващия период.