Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп от 6 до 12 май

Астро-аспекти

На 7 май Слънце секстил Сатурн

На 8 май Новолуние в Телец в 06:22ч

Луната през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 9, 10 и 12 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 9, 10, 11 и 12 май

Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

06.05. 08:58 - 07.05. 00:43

09.05. 00:56 - 09.05. 02:22

11.05. 04:50 - 11.05. 06:14

Овен – Ще има известно напрежение в пространството и може да се почувствате притиснати от някои ситуации или неразбрани. Отпуснете се! Вашето критично чувство ще бъде завладяно от объркване на чувства, които често могат да ви раздразнят или по-лошо, да ви ядосат други хора. Ще имате малко възможности за избор: за да сте ефективни, трябва да се съгласите да не контролирате всичко! Ако успеете да обуздаете собствения си нрав, седмицата ще се окаже много по-благоприятна, отколкото е изглеждала в началото. Възможно е да проявите интерес към нови сфери на дейност. Благоприятен момент да научите нещо полезно.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 11, 12

Телец – Не е добре да имате прекомерно натоварване, но и не трябва да избягвате отговорностите си. Трябва да сте много търпеливи. Може да се сблъскате с различни проблеми – от дребни повреди в техниката до неприятности на работното място. Бъдете по-спокойни и по-внимателни към връзката и начина си на любов. Небето ще донесе ситуации, които ще бъдат много добри за създаване на климат на разбирателство. Дори и да имате много работа, опитайте се да отделите време за разходка или да отидете на фитнес, спа процедури, това ще ви даде допълнителна енергия.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Вие сте по-малко неспокойни и умът ви се възползва от концентрираната атмосфера. Звездите ви дават енергия и силно ви насърчават да реализирате своите многобройни и разнообразни проекти. Настройте се към положителното, не се опитвайте да постигнете желаното на всяка цена, проявете повече гъвкавост и находчивост. Вие трябва да се опитате да вървите възможно най-спокойно към целите си, без да изразходвате излишно резервите си или без да прибягвате до прекомерен разход на енергия.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Започва една положителна седмица. Благоприятен и динамичен период, през който ще бъдете много активни, енергични, контактни, общителни, с отлични интелектуални възможности. Настроени сте решително за успех. Това ще ви помогне да правите всичко както искате, по ваш вкус. Нужно е да се съсредоточите върху най-важните неща и да не пилеете енергията си за дреболии. Подходящ момент да правите планове, да очертавате пътища за развитие, да предлагате и реализирате оригинални идеи. Необвързаните от вас ще имат добра възможност да се запознаят с интересен човек. Някои ще успеят да превърнат деловите отношения в романтични.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 11, 12

Лъв – Вашият оптимизъм ви окрилява. Добро време за промени, стига да ги пожелаете. В средата на седмицата бъдете внимателни - съществува риск да се поддадете на внезапни и необмислени пориви. Вземайте решения внимателно. Не се опитвайте да поемете всичко наведнъж, движете се постепенно и тогава всичко ще се получи добре. Проверявайте повторно всяка информация, внимателно обмисляйте решенията си, не се поддавайте на чуждо влияние, в противен случай ще направите грешки, които трудно ще коригирате.

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – През новата седмица ще бъдете много активни, енергични, харизматични, ще можете да проявите своите добри организационни качества. Настроението ви ще е по-оптимистично и ще ви е по-лесно да се справите с ежедневните предизвикателства. Ще можете да вземете по-мъдри и уравновесени решения, което е изключително важно. По-амбициозните представители на знака ще трябва да успокоят малко своя плам. Добре е да се пазите от измами. Не е изключено да започне началото на романтична история. За някои има вероятност деловите отношения да се превърнат в доста близки лични.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – Изпълнявате задълженията си и постигате положителни неща. Но би било хубаво да отпуснете част от напрежението и да се насладите на живота. Време е да излезете и да се запознаете с нови хора. Без съмнение ще впечатлите събеседниците си, очаровани от вашата енергия, вашата чувственост и вашия чар. Когато вземате важни решения не пренебрегвайте интуицията си, защото тя ще ви подскаже правилния изход в спорни ситуации. Прекалената самоувереност обаче може да ви изиграе лоша шега.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 11, 12

Скорпион – Мнозина трудно ще намерят мотивация за особено сериозни дейности. Призовете дисциплината си да помогне, направете това, което зависи от вас, тогава няма да възникнат проблеми. Много скоро ще откриете прилив на сили и вдъхновение. Дръжте здраво кормилото на живота! Седмицата може да премине по-спокойно, освен ако вие сами не провокирате някакви спорове. Възможни са нови запознанства и изрази на внимание към вас от страна на стари приятели или дори колеги.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – През периода не се предвиждат сериозни трудности и стрес, настъпва забележимо затопляне във взаимоотношенията ви с Фортуна. Ще станете носители на нови идеи, продуктивни мисли и планове. Избягвайте допълнително натоварване с каквото и да е. В личен план ще бъдете доста несериозни, но много очарователни, което ще привлича към вас хора от противоположния пол. Ако обаче се опитате да започнете сериозна връзка, спонтанният ви романс е обречен на безславен край, тъй като и вие, и вашият нов партньор ще бъдете твърде несериозни един към друг.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Стабилна седмица без специални възходи и падения. Нещата влизат в релсите. Важното е да изпълнявате съвестно задълженията си. Преди да предприемете нещо, първо добре помислете, за да не си докарате излишни главоболия. Ще усетите прилив на енергия и емоционален подем, така че лесно ще се справите с всички задачи, но се постарайте да не бъдете прекалено импулсивни, особено в началото на седмицата. На любовния фронт значими събития не се очакват. Нищо не заплашва онези, които вече са намерили своето щастие, а на тези, които са още сами, звездите не бързат да донесат промяна в статуса им.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 11, 12

Водолей – Влизате в един по-добър период за вас. Предстоят интересни възможности. Важното е да ги откриете. Подобряват се жизненият ви тонус, както и настроението. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Вие лесно ще се разбирате с околните и ще можете много успешно да решите проблемите си. Не се доверявайте на хората, дори и да не са ви разочаровали преди, но с партньора си трябва да се държи възможно най-нежно и топло. Очаквайте полезни запознанства.

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Смело отстоявайте своето място под слънцето! Не позволявайте да ви се месят в делата и да ви манипулират. Дори да възникнат неприятности, то те ще бъдат краткотрайни и лесно разрешими. Трябва да преобладава здравият ви разум, не бурните ви емоции. За онези, които са сами се очаква интересно запознанство с човек, с когото веднага ще се почувствате, че сте на една вълна. А ако вече сте женени или обвързани, можете да преживеете няколко романтични моменти, които ще ви върнат към самото начало на връзката ви.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Как жените от различните зодии се представят в леглото?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Как жените от различните зодии се представят в леглото?

Автор Евелин Попадийна