Една от най-пленителните холивудски актриси Анджелина Джоли винаги се е славела не само със своята красота и талант, но и със своята ексцентричност.

За никой не е тайна, че тя колекционира ножове, а в детството си е искала да работи в... погребално бюро, пише БГНЕС. Просто Анджи обичала гробищата и смятала траурните церемонии за изключително тържествени и красиви... Най-вероятно това е поставило своя отпечатък върху нейния гардероб – дивата в повечето случаи се облича в черно. Без съмнение, този цвят много й отива на лицето.

Но неотдавна, за радост и учудване на много почитатели, Джоли изглежда е променила своите предпочитания. В момента звездата активно рекламира своя режисьорски дебют – филма за войната в Босна "В земя на кръв и мед". Малко преди представянето на лентата в Ню Йорк, тя се появи облечена в бял костюм с панталон. Актрисата се разходи със светлите дрехи с майката и бащата на Брад Пит - Джейн и Бил.

*Анджи с Джейн

*Бил, Анджи и Джейн

За представянето на лентата, Анджи пък се премени в черен кадифен костюм.

Според близките, белият цвят освежава актрисата и й отива много повече, отколкото любимия й черен, който толкова добре подчертава нейната прекалено слаба фигура. Анджелина беше обвинена, че пропагандира анорексията и неправилното хранене, макар самата тя винаги да е твърдяла, че това е резултат от начина й на живот. Въпреки това звездата едва ли скоро ще може да си поеме дъх и да си почине, защото рекламната кампания на новия й филм е в разгара си.

Вижте фотогалерия:

Анджелина Джоли с фотосесия за ''Нюзуик''

Анджелина Джоли

Прическите на Анджелина Джоли