Автор
Woman.bg

Бащина обич: Как звездите отпразнуваха деня на бащата?

Тази неделя в САЩ се празнува Деня на бащата, като звездите не останаха по-назад от тази традиция и споделиха фотоси с децата си, на които показват любовта си към малките си наследници.

Джъстин Тимбърлейк, който никога досега не беше публикувал фотос с малкия си син Сайлъс, сподели в социалната мрежа Instagram: "Гушкаме се на деня на бащата!".

Малко преди да обяви пола на второто дете, което очаква, Ким Кардашиян сподели снимка на съпруга си Кание Уест и дъщеричката им Норт Уест, на която бащата гордо целува малката сладурана.

Официално: Ким и Кание очакват момченце!

Звездата от "Клюкарката" Блейк Лайвли постна снимка на съпруга си Раян Рейнолдс, заедно с дъщеря им Джеймс, като лицето на малката не се вижда, тъй като семейството го пази в строга тайна и все още не го е показало.

Дъщерята на вече покойния актьор от "Бързи и яростни" Поул Уолкър - Медоу, също отдаде чест на бащината обич, като пусна снимка от бебешкия си период с любящия си баща.

Джесика Алба също побърза да сподели снимка на съпруга си Каш Уорън и двете им щерки - Oнър и Хейвън: "Честит ден на бащата на моя прекрасен Каш".

"Няма нищо по-хубаво от любовта между баща и дъщеря", сподели актрисата Гуинет Полтроу под фотос на бившия й съпруг Крис Мартин и дъщеря им Ейпъл.

Звезди, които изглеждат точно като майките си