Брад Пит се е вманиачил в чистенето. Актьорът в момента се намира в Съри, Южна Англия, където снима два филма, "Адвокатът" и "Z-та световна война", и започнал да изпълнява домакинските задължения, докато годеницата му Анджелина Джоли, с която отглеждат шест деца, обикаля конфликтни зони.



"Брад винаги е бил грижовен баща, но неотдавна той започна да се занимава повече с домакинска работа. Двойката получава много помощ за поддръжката на дома си, но Брад започна сам да пере и да глади дрехите си. Той шeта из къщата, докато Анджелина е навън и това му помага да е зает", сподели запознат източник пред британския в. "Дейли Мел".

"Той харесва повече от всичко на света да върши по малко домакинска работа преди да накара децата да му помогнат да приготви вечеря, което те много обичат да правят. Той се превърна в истински Мистър Мусколо. Освен това пазарува в местния супермаркет и носи дрехи на местното химическо чистене в Кембърли", допълва източникът, цитиран от БГНЕС.



48-годишният актьор сподели преди време как животът му се променил напълно, откакто станал баща на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и на близнаците Вивиен и Нокс.

"За мен бащинството промени всичко от гледна точка на перспективите и интересите ми. Искам просто да се грижа за себе си и да бъда около децата", разкри Пит.

Докато актьорът се грижел за децата и чистел, Анджелина прекара уикенда в Ирак в ролята й на посланик на добра воля на ООН.