Една рецепта, която със сигурност ще ви стане любима!

Необходими продукти:

2 парчета обезкостени пилешки гърди, нарязани на парчета с размер на хапка
1 -2 с.л. зехтин
1 скилидка чесън, смачкана
1 / 4 чаена лъжичка джинджифил
3 / 4 чаена лъжичка червен пипер на люспи
1 / 4 чаша ябълков сок
1 / 3 чаша кафява захар
2 супени лъжици кетчуп
1 супена лъжица ябълков оцет
половин чаша вода
1 / 3 чаша соев сос
1 / 4 чаша бърбън

Начин на приготвяне:

1. Загрейте зехтина в голям тиган. Добавете пилето и го пържете, докато леко покафевее. След това го извадете от тигана.

2. Добавете останалите съставки в тигана. Дръжте на средно висока температура, докато съставките се смесят добре.

3. Добавете пилето и оставете да заври. После намалете огъня и оставете да къкри за 20 минути.

4. По желание сервирайте с ориз.