Вчера вечерта се състоя церемонията Women In Film, на която присъстваха десетки знаменитости, включително и красивата актриса Никол Кидман.

Австралийската грация мина по червения килим, облечена в изящна миди рокля с пайети от Nina Ricci, която умело се допълваше от златни сандали на ток. До тук всичко звучи повече от добре и визията на звездата наистина би била перфектна, ако гримът й не й беше изиграл лоша шега или по-скоро някой уж невероятно подготвен гримьор, на който по всяка вероятност се плаща доста скъпо.

Разкрасителните процедури, за които звездите съжаляват - I част

Вчера 47-годишната красавица, без да подозира как ще излезе на снимките, усмихнато позираше пред фотографите с лице, покрито с прекалено много светлоотразяваща пудра, която под парещите светкавици на фотоапаратите се превърна в неприятни бели петна по носа на иначе приказната актриса.

Страстна фотосесия на Никол Кидмън

Припомняме ви, че това не е първият път, в който гримьорите прекаляват с пудрата по нежното лице на Никол. Първият път, когато Кидман допусна този гаф, бе през 2009 година на премиерата на филма й Nine.