Автор
Woman.bg

Разкрасителните процедури, за които звездите съжаляват - I част

Едва ли има жена, която да не съжалява поне за една разкрасителна процедура, на която се е подлагала.

На всички ни се е случвало поне веднъж цветът или подстрижката, които сме си харесали, да не се получат така, както сме си ги представяли. Истината е, че всичко може да се обърка – от на пръв поглед най-обикновената козметична интервенция чак до мечтана нова прическа. Но за наше щастие споменът от въпросните грешки се пази само в личните ни фотоархиви или в най-лошия случай във фейсук снимките на някоя приятелка.

Тайра Банкс: Вижте ме абсолютно натурална!

Нещата обаче не седят по същия начин при звездите от света на модата, музика и киното.

Въпреки че разполагат с цял арсенал от стилисти, гримьори и коафьори и на тях им се случва да се разпишат с някой друг бюти-гаф, които обаче, набързо запечатан от фотоапаратите на папараците, буквално за часове обикаля всички електронни и печатни издания и се превръща в широко обсъждана тема за дни напред.

Известни дами, казали „НЕ“ на пластичната хирургия - I-ва част

Вижте разкрасителните процедури, за които звездите съжаляват:

Мери-Кейт Олсън

Актрисата призна пред списание Allure, че най-голямата глупост, свързана с външния си вид, която е правила, е била да си сложи екстеншъни. Когато се видяла с тях Мери-Кейт въобще не се харесала и моментално разбрала, че удължители за коса въобще не се вписват в нейния стил.

Известни дами, казали "НЕ" на пластичната хирургия - II-ра част

Камерън Диаз

Актрисата определя късото си каре от наградите Оскар през 2012 като най-големия си бюти гаф.

"Не исках толкова къса коса, просто не исках, но всичко се обърка. Когато отидох в салона казах, че желая съвсем малко да подкъсят косата, но изведнъж се оказах с това ужасно късо каре. Когато се видях, избухнах в плач, почуствах се толкова уязвима."

Гуинет Полтроу

Наскоро звездата не само призна, че си е слагала ботокс, но и определи подлагането си на тази процедура като най-голямата грешка, която е правила.

"Никога не бих си сложила ботокс отново, изглеждах глупаво. Изглеждах точно като Джоан Ривърс. И през цялото време се чувствах така сякаш някой е уцелил лицето ми с ластик, по който тече ток. Беше отвратително", категорична е Гуинет.