Автор
Woman.bg

Искам да правя секс на нестандартно място!

Всяка една жена може да ви каже без да се замисля поне два-три сюжета, които безотказно я възбуждат. Най-вероятно ще спомене срамежливо само Райън Гослинг, пожарникаря и непознатия, облечен с бял костюм, но това изобщо не означава, че в главата й не се мътят и много по-пикантни фантазии.

Учените от канадския университет Куинс са абсолютно сигурни в това – те са отделили доста време на измерването на физическата възбуда и са открили, че дамите са много по-непредсказуеми в сферата на плътските удоволствия. Докато участвалите в проучването господа са се възбуждали при вида на най-обикновени неща като голи тела, повечето дами са се палили от по-епични картини – хетеро-, хомосексуален и дори животински секс, а някои сюжети дори ни е неудобно да ги споменем.

Впрочем излишно е да се притеснявате от резултатите на това изследване (както и от тайните си желания). Напротив – имате страхотен късмет, защото можете да изпитате нови приятни емоции в огромен диапазон от ситуации. Изкарайте наяве еротичните си фантазии, ние ще ви обясним какво да правите с тях.

В поредица от няколко статии ще ви дадем съвети затова как да постигнете своите най-съкровени фантазии в леглото.

Четете още: Истини и лъжи за оргазма

Искам:

Да правя секс на нестандартно място

Дори ако просто спите постоянно в една и съща поза, ще започнете да се схващате и да се чувствате неудобно. Същото важи и за секса – за емоционален комфорт човек има нужда от промяна. Да прехвърлите интимните си занимания от спалнята в хола, сред природата или някъде другаде, където ви отведе фантазията, е добра идея. Най-трудното в реализацията й е изборът на подходяща площ – място, което да гъделичка нервите ви, но и да ви позволява да не се притеснявате за душевното здраве на околните.

Съвет: преди да тръгнете към избраното място, помислете как антуражът му ще ви влияе по време на секс. Представете си цялата ситуация и критично оценете доколко е разумен изборът ви. Със сигурност ще откриете, че сексът на безлюден плаж изглежда романтичен, само докато не усетите студенината на изстиналия пясък и полепването му по тялото. В басейн самите закони на физиката могат да осуетят акта, а асансьорът разбира се е вълнуващо място, но не и най-чистото. Помислете и за това, че искате разтърсващ секс, а не арест за нарушаване на обществения ред. Най-добре забравете за детските площадки, пробните в магазините за дрехи и последния ред в киното.

Четете още: Ето какво искат жените в леглото

Втората също толкова важна за реализацията задача е да подтикнете партньора към промяна. В този рядък случай е добре да се възползвате от преимуществото на изненадата. Достатъчно е, че вие самите сте се преборили с куп съмнения, преди да се решите да правите секс на нестандартно място. Обсъждането на мястото с любимия просто ще убие цялата интрига, дори ако стигнете до съгласие. Мъжът ще оцени неочакваната ви инициатива по достойнство, защото тя ще поласкае самолюбието му - „Тя дори и там не можа да се сдържи, толкова ме желае“.

И последно: напълно възможно е осъществяването на тази сексуална фантазия да не ви даде очакваното удоволствие, бъдете готови за това. Като цяло смяната на декора е най-неефективният начин да се разнообрази сексът, защото не решава вътрешните проблеми в двойката (ако има такива) и не предлага нови усещания. По-логично е да започнете да променяте поведението си в секса. Можете например да се научите на нещо ново заедно с партньора, да сринете някакви табута в интимния си живот и да се почувствате по-свободни.

Четете още: Десет секс пози за максимално удоволствие на жената

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!