Автор
Woman.bg

Известни дами, казали "НЕ" на пластичната хирургия - II-ра част

Продължение

Представяме ти втора порция от известни дами на достолепна възраст, които отказват да минат "под ножа" на пластичната хирургия и остават верни на собствения си стил, дори когато включва неизбежните следи на времето.

Те вдъхновяват милиони жени по света да успяват, благодарение на природните си дадености, да разчитат на своята непосредственост и естественост по дългия път към успеха.

Кейт Бланшет

Актрисата с небесносини очи Кейт Бланшет не един или два пъти е споделяла, че e против пластичната хирургия. "Не се страхувам от това да остарявам. За какво да се притеснявам? Кой би искал лице без естествени следи от смях и от тъга? Със сигурност не и аз, всички сме тръгнали натам", заявява откровено блондинката.

София Вергара

"Жените навсякъде в Лос Анджелис изглеждат едни и същи. Това нещо изпитите бузи като Мадона. На кого е нужно това? Не изглеждат млади в моите очи. Накрая изглеждаш като идиот", казва София Вергара по въпроса.

София Вергара на върха на щастието

Пенелопе Круз

"Виждала съм как остаряват баба ми и майка ми. Те са толкова красиви, за какво ми е на мен да си правя експерименти с ботокс?", отговаря на въпроса с пластичната хирургия актрисата.

Шарън Стоун

"Мерил Стрийп прилича на неоправено легло в лице, коса и кожа. За мен това е, което изглежда красиво и искам и аз да изглеждам така!", с насмешка казва блондинката, изиграла една от най-знаковите роли в киното в "Първичен инстинкт".

Мерил Стрийп

"Разбирам, че сигурно изглежда естетически по-добре, ако човек се подложи на пластична операция, но за какво ми е да си замразявам лицето?", мисли по темата "Желязната лейди" Мерил Стрийп.

Звезди, които изглеждат точно като майките си