Нормално е всяко дете да наследи част от гените на майка си.

Дали сините очи, дали плътните устни, дали малкото носле, но при някои приликата не се изчерпва просто със сходни черти на лицето, а е толкова голяма, че майка и дъщеря буквално изглеждат като две капки вода.

Такъв е случая при голяма част от знаменитостите, както нагледно вече ви показахме в един скорошен материал. Днес сме подготвили за вас поредната порция от известни майки и дъщери,приликата между които е огромна.

Нека ги видим заедно:

Синди Крауфорд и Кая Гербер

Видно е откъде Кая е наследила нежното си излъчване и изящната си фигура. Затова и не е чудно, че 13-годишната красавица вече се е появявала на страниците на модната библия Vogue, а отскоро има и подписан IMG Models.

Салма Хайек и Валентина Пинаулт

Дуо за милиони. На премиерата на лентата "Kahlil Gibran's The Prophet" Салма бе взела и 7-годишната си дъщеричка, като впечатление направи не само колко е пораснала малката красавица, но и колко прилича на известната си майка.

Ники и Карол Минаж

На червения килим се разкри приликата между още екстравагантната певица Ники Минаж и нейната майка Карол. На тазгодишното раздаване на наградите BET певицата бе придружена от майка си, което позволи на публиката да види огромната прилика между двете дами.

Лили-Роус Деп и Ванеса Паради

С всяка изминала година Лили-Роус все повече заприличва на майка си, а снимките, които папараци направиха на звездното дуо дъщеря-майка, нагледно доказват това.

Гуинет Поутрол и Епъл Мартин.

Няма как да не се възползваме от играта на думи и да не споменем, че приликата между Гуинет и Епъл нагледно доказва, че ябълката не пада по-далеч от дървото. (В превод на български името на дъщерята на Гуинет означава ябълка.)

След като наскоро актрисата качи в профила си в снимка на децата си, феновете й се втурнаха да коментират, че дъщеря й е нейно копие. Факт, който ще ти избоде очите, дори и порасналата Епъл да е с каска на главата.