Автор
Woman.bg

Красивите тоалети на звездите, направили ни впечатление (2)

Те винаги изглеждат перфектно! Облекло, грим, прическа, маникюр – само най-доброто за звездите!

След като запечатахме миналата седмица някои от визиите на известните дами, направили ни добро впечатление, то днес ще продължим с фаворитките ни, появили се с облекла, достойни да бъдат включени в нашата статия.

Винаги се оглеждаме за тоалети, които да са семпли и нежни. Днешните звезди доказват, че не е нужно да се прекалява с бижута, цветова комбинация или крещящ грим, за да бъдете забелязани. Стилен костюм и красив модел рокля също са добър избор за даден повод. На принципа – малко усилия, качествен ефект.

Може да гласувате в нашата анкета по-долу за вашата любима визия!!!


Аналин МакКорд:

Актрисата изглеждаше зашеметяващо с тъмно сив костюм и с коса, вързана на опашка.

Тя умело подчерта сексапила си в елегантна, семпла комбинация от сиво и бежово: сив панталон, вталено сако, бежова риза и обувки с високи токчета.



Джесика Алба:

Бременната красавица се появи на светско събитие от глава до пети в класическо черно. Тя се бе спряла на рокля от Diane Von Furstenberg, която и придаваше нежност и женственост.



Гуен Стефани:


Отново намери място в нашата статия. Нейната визия за пореден път успява да ни смайва. Майката на две момченца бе избрала рокля в класическо черно за романтична вечеря със съпруга си Гевин Росдейл.

Рийз Уидърспун:

На премиерата на „Water for elephants”, в който участва и Робърт Патинсън, Рийз се бе спряла на изискана рокля от Jason Wu. И двамата актьори изглеждаха чудесно и в прекрасно настроение.

Ева Лонгория:

Можем да кажем, че Ева изглежда превъзходно както за по-официални случаи, така и в ежедневието си.

Вижте сами:

Еми Росъм:

Актрисата блесна в черно-златист оутфит, който много ни хареса.

Камила Бел:

Тъмнокосата актриса Камила Бел разкраси червения килим в ягодова рокля от шифон на Alberta Ferretti, красиви Christian Louboutin обувки и Cartier бижута.

Моли Кинг:

Страхотна лятна визия! От усмивката до черните обувки Yves Saint Laurent, поздравяваме Моли за прекрасното настроение.