Френският стил в модата е онази щипка изтънченост, изчистеност и простота, която превръща модата в изкуство.

Райето в бяло, черно, или тъмносиньо, както и семплият силует изцяло пресъздават усещането на нежност и стил. В чест на Деня на френската революция, поглеждаме към звездите и виждаме как те са се повлияли от този стил в модата!

Модната икона Оливия Палермо, например, често се появява с така наречната "френска визия", с нежно фишу и пола с дължина до глезена. Когато пък съчетаеш подобна пола с блуза или риза в райе, фреското в теб определено ще изпъкне!

8 неща, с които да се сдобиеш преди да станеш на 30

Джесика Алба е сред знаменитостите, които обръщат внимание и на други типично френски дрехи, като широкият панталон от мека материя и класическия тъмносин блейзър - строга, но модерна комбинация, подходяща дори за бизнес среща.

Разбира се, няма как да пропуснем и аксесоарите - сламена шапка за лятото и барета за зимата. Сламената шапка, напомняща на комфорта и лежерността на Френската ривиера, често забелязваме да присъства в гадероба на редица знаменитости, сред които Тейлър Суифт и Ванеса Хъджинс.

Що се отнася до beauty тенденцията, възможностите са неограничени, но винаги съдържат в себе си прекрасни плитки, ярко червило и леко подчертани очи с очна линия.

Цветна феерия в шапките на лято 2015