Световната преса провъзгласи един от ангелите на Victoria's secret - Миранда Кер, за супержена, върнала тялото си във форма само няколко седмици, след като роди първото си дете от актьора Орландо Блум.

В едно от последните си интервюта за австралийското издание на сп. "InStyle" обаче, манекенката и майка призна, че по време на раждането, което по неин избор бе естествено, се е страхувала, че ще умре.

"Истината е, че мислех, че ще умра. В един момент дори напуснах тялото си. Гледах се отстрани – болката беше толкова силна. И продължавах да се чудя как жените правят това. Тогава си казах: "Щом другите го могат, значи мога и аз".



За корицата на списанието Миранда позира като гръцка богиня и демонстрира перфектно тяло. Пред изданието обаче тя казва, че не се е притеснявала от факта, че тялото й ще се промени след раждането на сина й Флин.

"Синът ми е голямо бебе. Роди се 4.5 кг. Помислих си: "Има толкова много неща, които искам да направя, освен да се занимавам с моделство. Мога да живея с тялото си, дори да не е перфектно, стига синът ми да е здрав."



Тя разказва още, че половинката й Орландо Блум много й помага в отглеждането на наследника им, затова и не са наели бавачка. "Понякога през нощта идваше жена, която ми помагаше с Флин, но сега той спи по-спокойно и посещенията й стават все по-редки. Когато имам ангажименти и срещи през деня, с Орландо съгласуваме графиците си, за да има винаги някой с детето."

Миранда е една от любимките на мъжката аудитория, а феновете на сп. FHM я обявиха за една от най-сексапилните жени на планетата. В класацията топ 100 на най-секси жените на света за 2011 г., която оглави Кейти Пери, тя бе сложена в първата петица.
Прочетохте какво е изпитвала Миранда Кер по време на раждането. А при вас как протече то? Споделете в коментарите. Източник: dete.bg