Австралийската красавица Миранда Кер слуша думите на 77-годишната си баба Ан, която й казва, че по-важното от облеклото е лицето, което го носи.

"Баба ми има страхотен стил и наистина ми влияе. Това, което ще запомня от нея е, че модата не трябва да бъде нещо скъпо и сложно", каза моделът пред списание "Clique".

Четете още: Допада ли ви: „Color block” визия на Ким?

30-годишната Кер признава, че модните й решения са се променили, след като стана майка на момченце преди две години. Сега предпочита да носи равни обувки и удобни дрехи.

"Стилът ми определено улегна и стана по-спокоен след раждането. Синът ми е само на две и покрай грижите за него и работата не ми остава много време. Поради това колекцията ми ниски обувки определено расте", пошегува се хубавицата.

Миранда е доста заета, но казва, че очаква с нетърпение времето, което ще прекара със сина си. "Флин е най-доброто нещо в моя живот. Обичам, когато се смеем заедно. Той има най-заразителният смях, който съм чувала", казва щастливата майка.

Освен това след раждането, Кер е преоценила приоритетите си. "Промених работата си, за да съм сигурна, че синът ми е моя приоритет. Когато съм почивка или след като се прибера у дома, се изключвам от всичко останало, за да се насладя на времето със сина си", сподели брюнетката.

Четете още: История на успеха – Миранда Кер