Днес попаднахме на поредното нагледно доказателство, че финансовите възможности и скъпо струващите стилисти въобще не са гаранция за добра визия. Този път то бе под формата на една, зле облечена, Джей Ло.

След като сте видели снимките на дивата, със сигурност няма нужда да поясняваме кое и е нелицеприятното на облика, защото е видно, че става въпрос за роклята.

Въпросното модно бедствие от розов сатен е дело на Fausto Puglisi и представлява истински апотеоз на безвкусицата, открояващ се с кройка, способна да накара и най-фината дама да изглежда дебела, в случая на Джей Ло с корем, и горна част тип сутиен, която е крайно време да се забрани със закон. С прискърбие отбелязваме, че точно родните абитуриентки забравиха за това модно бедствие, спряха да залагат на него и Джей Ло учтиво пак им напомни за съществуването му. Все пак се надяваме на не видим този пошъл елемент в роклите по тазгодишните абитуриентски балове.

Модните гафове на звездите

Но да се върнем на Лопез и ужасният ѝ избор на тоалет. Събитието, за което дивата бе подбрала роклята, бе поредния епизод от музикалното риалити American Idol, в което е жури, а снимките, които фотографите ѝ направиха, докато вървеше към студиото, са я запечатали да придърпва оттук-оттам дрехата си, което ни навява на мисълта, че тя е не само неприятна за гледане, но и неудобна за носене.

Затова не разбираме... Защо, Джен, защо жена с твоя моден усет, която умее да подчертава даденостите на тялото си по начин, който да е ефектен, но и да изглежда елегантен, е заложила на тази дреха, лъхаща на евтино и пошло? Защо?

Марая Кери: "Не знам коя е тази Дженифър Лопес"