Някои от съвременните звезди са закърмени с любовта към стилните визии с пленителна шик нотка, докато други известни дами са развили и култивирали това чувство, извървявайки дълъг път.

Убедете се в това, като видите модната еволюция на най-известните дами от червения килим:

Виктория Бекъм

Да, първата снимка е от 90-те, но истината е, че за доста дълъг период от време за Вики шик означаваше тясно, късо и лъщящо. Но не и в наши дни, когато визиите на пошспайската са еталон за класа и минимализъм.

Модната еволюция на прозрачните рокли

Аврил Лавин

Аврил претърпя истинска модна метаморфоза, преобразявайки стила си от момчешки и бунтарски, най-точно описващ се със заглавието на един от хитовете на певицата, а именно "Sk8er Boi", до женствен и секси стайлинг, в който пънк модата е по-скоро ефектен детайл.

Блейк Лайвли

Ако гледате стари снимки на актрисата, ще решите, че тя е една обикновена средностатистическа ученичка, която си няма и най-малка представа от мода. Но ето, че след редица професионални успехи и сближаване със знаменити лица от модния бизнес, Блейк се превърна в истинска модна икона на новото десетилетие, която обича да залага на разнообразни цветни комбинации.

Ванеса Хъджинс

Актрисата извървя дълъг моден път - от бохо кралица до повелителка на стилните визии.

Тейлър Суифт

Преди години стилът на певицата бе типичният за кънтри звездите - небрежни шарени роклички в комбинация с каубойски ботуши, но ето, че днес тя изцяло е променила модните си предпочитания, залагайки на дрехи с минималистичен дизайн, но секси и дръзко излъчване.

Модната еволюция на Анджелина Джоли!

Никол Ричи

С годините Никол неусетно не само отся приятелите си, загърбвайки отношенията с хотелиерската наследница Парис Хилтън, но и изцяло промени стайлинга си. Дрехите и аксесоарите в ярки цветове останаха в миналото на Никол, за да направят път на минималистичните тоалети.

Ема Уотсън

Актрисата е може би единствената звезда от класацията, която няма да изпита чувство на срам, гледайки снимки, запечатали старите й модни комбинации. Елегантна преди, елегантна и сега... Ема е залагала и продължава да залага на ефектни, но стилни тоалети.

Майли Сайръс

Майли е живото доказателство, че не винаги промяната е към добро. От момиче със сладък и кокетен стил на обличане тя се превърна в звезда, непрестанно търсеща провокацията и то не само чрез медийни изяви, но и чрез ексцентрични тоалети.

Снимки: www.marieclaire.com