Ким Кардашиян стана изключително популярна през последните една-две години.

Всъщност звездата направи име с различни сделки и семейни скандали, заснети на видеолента и показани по цял свят с помощта на риалити-шоуто „В крачка с Ким Кардашиян“.

Почти всичко, което Ким правеше, ставаше достояние на цяла Америка. Но нищо не привличаше толкова внимание, колкото отношенията й с представителите на силния пол.

Още през 2011 г. видяхме първите признаци на зараждащия се флирт в един от епизодите на шоуто „Къртни и Ким покоряват Ню Йорк“. Кание тогава посети бутик, в който беше представена последната модна колекция на Кардашиян. Химията беше очевидна – Ким и Уест се споглеждаха срамежливо, а тогавашният приятел на Къртни Скот Дисик спомена пред пресата, че двамата са влюбени.
Ким и Кание вече заформиха любовния тандем "Кимие" и са една от най-обсъжданите двойки зад Океана.

Ким и Деймън Томас

Още преди да стане публично лице на семейния си сериал и да покаже на света интригуващи записи на домашен секс, Ким се омъжила за пръв път на 20 години за музикалния продуцент Деймън Томас. Сватбата се състояла през 2000 г., но бракът им започнал да дава засечки още от самото начало. Според съдебните документи по развода Деймън е малтретирал жена си физически и морално, удрял я е по лицето, хвърлял я и често я оставял цялата в синини. Освен това й е дал 4000 долара, за да си направи липосукция и да стане „съвършена“. След четири години „мръсно насилие“ обаче именно Томас поискал развод.

Ким и Рей Джей

Именно от тази връзка и от „домашното порно“ започна цялата известност в лошия и в добрия смисъл на Ким. През февруари 2007 г. запис на сексуална сцена с участие на Кардашиян попадна в Интернет, радвайки мъжете по цял свят с интимните занимания на двойката, включително и секс в басейна. Компания Vivid Entertainment купила правата за видеоматериала и пуснала Ким на телевизионния екран. Страстната брюнетка стана „суперзвезда“ в края на същия месец.

Ким незабавно завела дело срещу компанията, но в крайна сметка било постигнато споразумение за изплащане на 5 млн. долара обезщетение. Кардашиян се убедила, че може да изкарва добри пари, просто показвайки сексуалния си живот пред обществото. В определен момент от развитието на този „бизнес“ обаче връзката й с Рей Джей се разпаднала.

Ким и Реджи Буш

Когато стартирали снимките на риалити-шоуто „В крачка със сем. Кардашиян“, Ким вече имала връзка с ръгбиста Реджи Буш. Двамата сякаш бяха много щастливи, но както се оказа Реджи не е бил много доволен от публичния живот на приятелката си. Кардашиян спокойно се къпела пред камерите, приемайки този живот с лекота, а Буш не искал всички аспекти от личния им живот да бъдат изкарвани на показ. Двамата се разделили през 2010 г., после се събирали на няколко пъти, докато Ким не била заета с нов любовник или сложни сделки.

Ким и Майлс Остин

Ким и Майлс Остин от отбора „Далас Каубойс“ видимо разиграваха излишна скромност пред очите на другите. За такива връзки често се казва „те са просто приятели“ или „купонясват заедно“. Връзката им обаче явно е била много по-сериозна, отколкото изглежда на пръв поглед, въпреки че продължила само шест месеца. Изглежда причина за раздялата били различните стилове на живот – докато Майлс играл американски футбол, Ким си седяла спокойно в семейния бутик и се снимала за шоуто си. Трябва обаче да отбележим, че Остин също имаше полза от връзката с медийната звезда. По време на близостта си с нея той доби огромна популярност в САЩ, която изгуби веднага след раздялата с Ким.

Ким и Габриел Обри

Габриел Обри, фотомодел и бивш приятел на Холи Бери, беше с Ким за твърде кратко дори и по нейните критерии. Двамата ходеха заедно само няколко седмици, през които посетиха мач на „Лейкърс“, празнуваха заедно Деня на благодарността и се порадваха на няколко интимни срещи. После Ким и Габриел решили да си останат просто приятели. „Ким усещаше, че той е с нея само заради популярността й, затова реши да сложи край на тази връзка“, спомена тогава един приятел на светската лъвица. А и любителката на спортисти явно вече била хвърлила око на един доста по-мъжествен индивид...

Ким и Крис Хъмфрис

Ким най-сетне получи сватбата на мечтите си! Но при това не изневери на подхода си към живота и изкара не малко пари от това. Ким започна да излиза с играча от NBA Крис Хъмфрис през октомври 2010 г., а през май 2011 г. двамата се сгодиха. При това цяла Америка наблюдаваше развитието на връзката им по телевизията!

Поредната връзка се превърна в поредното шоу. Семейството на Ким не одобри огромния младоженец, за което отново разбра целия свят. Подгрятите от медиите страсти преди сватбата през август 2011 г. достигнаха небивали висини. Излъчващият шоуто телевизионен канал поръча две действия – четири часа предсватбена суетня и сватба с последвало заминаване на двойката на меден месец. Но като много други холивудски любови и тази се оказа нетрайна. Само 72 дни по-късно Ким поиска развод поради „непреодолими разногласия“.

Много журналисти изказаха мнение, че самата сватба и целият „цирк“ покрай нея са били просто уловка за изкарване на повече пари. Почитателите на Кардашиян й обърнаха гръб, дори беше подадена петиция с искане всички предавания на семейството да бъдат свалени от ефир. Това обаче все още не се е случило...

Според слуховете, Ким е имала още връзка с 50 cent, Ник Лаше и Ник Кенън, настоящият съпруг на Марая Кери.