Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кейти Пери или Бионсе?

Манията по дрехите на Hervé Léger продължава с пълна сила. Известните дами, които изберат рокля на модната марка, попадат най-често в челни позиции на класации като „Най-стилно облечена звезда“ или „Най-сексапилна дама на червения килим“.

Синоним на женственост и елегантност, Hervé Léger by Max Azria въплъщата сексапилната и изискана същност на модерната жена, облечена в прилепнали рокли по тялото.

Роклите придават изтънчена съблазън на съвременната жена и оставят незабравимо впечатление.

Моделите се открояват силно и грабват вниманието на мига с контраст, геометрични линии и форми, изрязани елементи, бляскави металически материи и графични щампи.



Две от най-таланталивите и коменирани дами в музикалния шоубизнес се влюбиха в една и съща дреха от pre-fall колекцията за 2013-а на модната марка. Нека видим кои са те.

В края на март се състоя 26-то издание на наградите Nickelodeon Kids’ Choice Awards с водещ Джош Дюамел.

На червения килим се разходиха едни от най-красивите и чаровни известни личности, всяка от които блесна по свой начин с уникални тоалети.

Силно впечатление ни направи тогава певицата Кейти Пери, която както винаги изглежда ултра стилно.



Чернокосата Кейти бе облечена в сексапулен ансамбъл от последната колекция на Hervé Léger by Max Azria, който се състоеше от пола тип „молив“ и бюстие.

* Кристен Стюарт и Кейти Пери

Ретро-шик визията й бе допълнена от класически модел обувки на висок ток на Christian Louboutin, модел „Batignolles“, обеци Nikki Baker и гривни Melinda Maria.



Този ансамбъл създава ултра модерно футуристично усещане, особено облечено от не коя да е, а мега звездата Бионсе.

Нека ви припомним невероятните фотоси на Бионсе за списание "Shape" за месец април, на които певицата изглежда повече от зашеметяващо!

Малко след като роди поп дивата свали драстично килограми и за отрицателно време успя да възвърне предищната си фигура. За по-малко от три месеца тя успя да свали цели 25 килограма!

Промяната беше очевадна и Бионсе реши да сподели успеха си с целия свят, показвайки се в оскъдни дрехи.