Автор
Woman.bg

Най-добрите бански от седмицата на банските в Маями

Когато говорим за сини лежерни и силни летни емоции, няма как на първо време в главата ни да не изникне едно място, а именно: Маями. Сещате се: момчета на сърфове, момичета с прилепнали къси панталонки и много добро настроение!

Наскоро именно там се проведе седмицата на банските костюми, която събра на едно място иновативни идеи за дизайн на бански, които ще ти представим в следващите снимки.

Бяло, задължителни изрязани елементи в целите бански, масивни аксесоари и красиви накити - гривни, колиета и обеци, допълват визията на една морска сирена, според свеотгледа на най-известните модни марки.

6 комплекта за плажа

Нежни цветове, синьо и тюркоаз, всички те се съчетават по перфектния начин в една лятна визия, а банският с горнище тип "боди" се завръща като топ тенденция. Забелязваме и налагането на тюрбана, вместо традиционната шапка като аксесоар за плажа.

Мария Шарапова по бански на райски плаж

Спортни, етно, индиански елементи, бохо шик - възможностите на това лято са многобройни, остава само да ги приложиш в собствения си стил! За дефилетата си дизайнерите комбинират дори най-елегантните бански със спротни сандали и кецове, така че позволи си, освен приятно да се чувстваш и удобно на плажа!