Банският е чудесна и самодостатъчна дреха, но дори и той има нужда от нещо, което да го подчертае и открои. Съставихме за вас шест плажни образа, всеки един от които отговаря на отделно модно течение. Изберете си комплекта, който ви допада най-много!

Море, слънце, плаж, стотици усмихнати хора... Мечтаем за лятната си отпуска през цялата пролет, обмисляйки пътешествието до най-малките подробности. Много хора започват да планират пътуването и престоя месеци преди почивката. При това обаче често забравят за нещо, не по-малко важно от самолетните билети и хотела - избора на безупречен бански. Няма да се чувствате добре на плажа, ако не можете да дефилирате с красив и подчертаващ предимствата на фигурата ви секси бански. Към него трябва да подберете и подходящи обувки и аксесоари. Класика, флорални мотиви, спортно, райета, източен стил и полъх от 70-те - представяме ви най-ярките тенденции за лято 2015 в следните 6 плажни комплекта.

Класика

Цял бански EMIVI, гривна Monki, шапка H&M, чанта Mango, сандали Mango.

Ако почерпим вдъхновение от модните икони от миналото, ще можем да създадем елегантен плажен образ в най-добрите традиции на 60-те години. В основата на комплекта стои банският - но не обикновени бикини, а нещо много по-интигуващо. Черният цял бански, също като малката черна рокля, винаги е на мода. Изберете си модел, който да ви стои идеално и да подчертава предимствата на фигурата ви. Банският трябва да е безупречен във всеки един смисъл на думата. След като вече имате идеален бански, можете да съставите своя умопомрачително съблазнителен плажен образ. Предлагаме ви да допълните впечатлението с широкопола сламена шапка, две златни гривни, елегантна но вместителна чанта и сандали с многобройни тънки каишки. Сабо на ток също би се вписало сполучливо в концепцията, но няма да е твърде удобно за разходки по плажа.

Бохо-шик: Как се носи?

Полъх от 70-те

Бански Oysho, очила Stradivarius, чанта Asos, сандали Pull and Bear, гащеризон Topshop.

Дизайнерите не спират да възпяват основната тенденция на лято 2015 - модата от 70-те. Това е лайтмотивът на сезона. В основата на това течение стоят тъмният деним, разширяващите се надолу панталони, дългите доземи гащеризони и рокли, абстрактните геометрични шарки, ресните и топлите слънчеви цветове. Благодарение на популярността на тези тоалети ще можете лесно да си съставите нужния плажен комплект. Най-очевидният детайл от него е банският с ресни. Допълнете го със сандали на плетена платформа, гащеризон от тънък плат, кръгли слънчеви очила с розови стъкла и чанта-мешка. Желателно е всички артикули да са в една цветова гама, за да има в образа ви хармония, а не какофония.

Флорални мотиви

Бански Tezenis, очила Topshop, плетена чанта Roxy, гащеризон Women' Secret, сандали Asos.

Флоралните мотиви са толкова "безсмъртни", че продължават да бъдат на мода вече поредна година. Променят се само типът цветя и мястото на виреене на флората. Полските, градинските, тропическите и фантастичните цветя винаги са на гребена на вълната в един или друг вид. През сезона лято 2015 дизайнерите са решили да обърнат внимание на тропическите растения, които впрочем се вписват отлично в идеята за почивка на плажа.

Възползвайте се максимално от това модно течение - ако ще има цветя, нека бъдат навсякъде. Банският, украсен с буйна тропическа растителност, ще се допълни добре от сандали с флорални апликации и къс гащеризон или панталонки на цветя. При желание можете да изберете само една дреха на цветя и да я накарате да изпъкне със семпли аксесоари като очила с рогова рамка или плетена чанта.

Спортен комплект

Бански Women' Secret, шапка Monki, раница Hype, маратонки Reebok Classic.

През последните години човечеството буквално се вманиачи по спорта и по здравословния начин на живот. Естествено това не можеше да не се отрази на модата, която винаги отразява промените в обществото. Спортът е навсякъде, дори и в света на модата. Дизайнери и стилисти ви призовават да носите рокли с удобни маратонки и да замените чантите с раници, шиейки класически елементи от гардероба като жакети от високотехнологични платове.

Уверяваме ви, че никой няма да ви погледне накриво, ако излезете на плажа в спортно облекло. Това обаче не означава, че можете да си позволите небрежност в избора на бански и аксесоари. За да съставите идеалния комплект, спазвайте златното правило "колкото по-малко, толкова по-добре". Един спортен бански, ярки маратонки, удобна раница и шапка с козирка ще са напълно достатъчни, за да изглеждате зашеметяващо.

Марая Кери и невероятната й колекция обувки

Десен на райета

Бански Incanto, очила H&M, чанта Aldo, еспадрили Zara.

Доброто старо моряшко райе никога не излиза от мода. Купили сте си синьо-бял бански още преди десет години? Смело го облечете и през този сезон - никой няма да ви осъди за това. Пълноценен моряшки образ ще създадете с помощта на тъмносини еспадрили, прозрачна чанта с раирана вътрешност и очила с черно-бяла рамка. Ако ви се струва, че на този комплект му липсва малко цвят, сложете си алено червило и си направете ярък маникюр!

Източен стил

Бански Calzedonia, гривна Monki, чанта Jack Wills, сандали Incanto.

Източният стил е еклектичен, пъстър и ярък - и все така актуален в плажната мода. Банските с шарки пейсли ще бъдат на мода и през това лято. Най-добре ще ги допълните с едноцветни аксесоари в чисти и свежи оттенъци. Желателно е обувките и украшенията да си пасват по нюанс с шарките на банския.