Автор
Woman.bg

Най-красивите обувки от наградите „Златен Глобус“

Звездите и този път не разочароваха със стилни и запомнящи се визии по време на раздаването на наградите „Златен Глобус“ само преди две седмици. Припомнете си техните прекрасни тоалети ето ТУК!

Именно знаменитостите са тези, които налагат тенденциите в модата. Те ни карат да въздишаме по техните дизайнерски рокли и аксесоари.

Тази година на наградите „Златен Глобус“ можахме да се порадваме на наистина много красиви дами, които бяха разглеждани под лупа.

В тази статия сме подбрали някои от най-красивите и стилни обувки, които ни впечатлиха с конкретни детайли, цвят и модел.

Нежни сандали с тънка каишка + бляскави рокли


Дакота Джонсън и Ана Фарис бяха подбрали един и същи модел обувки „Minny” на Jimmy Choo.



Черната класика с остър връх

Ема Стоун, Тина Фей и Кейти Касади са почитателки на черната класика с остър връх и коя дама не би била? И трите красавици бяха заложили на маестро Christian Louboutin.

Четете още: Забавна игра: Колекция пролет/лято 2015 на маестро Christian Louboutin

Сандалите „Nudist”

Stuart Weitzman и неговото „Nudist” бижу бе сред фаворитите на наградите „Златен Глобус“. Сексапилната звезда Дженифър Лопес, актрисата Катрин Хейгъл, канадската актриса Емануел Крики и прекрасната Дженифър Анистън блеснаха с този изискан модел.



Любимецът Jimmy Choo

Да, творения на Jimmy Choo са сред любимите на множество известни личности. Синди Крауфорд, Хайди Клум и Сиена Милър се довериха на негови модели.


Остри стилни

Именно такива бяха обувките, на които заложиха трите известни личности - Лена Дунхам, Амелия Уорнър и Кончита Вурст.

Четете още: Любимите боти на Ема Стоун

Замислили ли сте покупка на нов чифт обувки? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК