Автор
Woman.bg

Най-красивите звезди между 40 и 50 години: Деми Мур

Днес продължаваме със серията материали посветени на най-красивите жени между 40 и 50 години.

Вече отделихме полагаемото се на Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Дженифър Анистън, Джулия Робъртс, както и на звездите от "Сексът и градът", днес е ред на Деми Мур.

Деми Мур (11 ноември 1962 г.) – 48 години

Съпругата на един от най-сексапилните млади актьори на Холивуд Аштън Кечър вече е на 48 години! Въпреки това актрисата не отстъпва по нищо на редица млади звезди. Режимът на Деми включва тренировки с личен инструктор в спортен клуб. Хубавицата набляга на вдигането на тежести и на пилатеса, но не пренебрегва и пластичната хирургия. Всичко това й струва шестцифрена сума годишно.

Деми пие много вода, храни се със зеленчуци и морски продукти и избягва стресовите ситуации. Тя неведнъж е споменавала, че изглежда добре благодарение на терапията с пиявици. Тя се запалила по този нетрадиционен метод в Австрия, където той й бил предложен за пръв път.

“В Австрия преминах курс по прочистване на организма, част от който включваше терапия с пиявици. Но това не бяха най-обикновени блатни пиявици, а специални медицински”, споделя Деми. “Първо пробвахме с една пиявица, която ми сложиха на корема. Гледах я как все повече се пълни с кръв, а когато се наяде просто падна”.