Днес ще ви представим още две млади майки със звезден статус.

Това са манекенките Наталия Водянова, Ники Тайлър.

Наталия Водянова



Родила първото си дете на 19 години

Известната топ-манекенка в момента има три деца – Лукас, Виктор и Нева. Лукас е най-големият от трите и се е родил, когато Наталия е била само на 19 години. Манекенката се запознала с баща му, колекционера на картини и свободен художник Джъстин Портман, на едно частно парти в Париж. Връзката им се развила доста бързо – лордът поканил Наталия в родовото си имение за Коледа, а скоро обявил официално, че двамата ще имат дете.

Въпреки бременността Водянова работила почти до осмия месец, снимайки се за различни списания. Дори и в късния период от бременността тя позирала със специално направени за нея от известни дизайнери свободни рокли и туники. Лукас се родил на 22 декември 2001 г., а Водянова и Портман се оженили през септември следващата година (бракът им продължи цели 9 години). Само шест седмици след раждането манекенката се върна на модния подиум в перфектна форма.



Ники Тейлър



Родила първото си дете на 19 години

Сега бившата топ-манекенка Ники Тейлър е на 36 години, но вече има 4 деца! Ники станала майка за пръв път през 1994 г., когато била само на 19 години. На тази възраст вече можела да се притесни за кариерата си, тъй като била в бизнеса от 13-годишна. Хубавицата обаче решила все пак да роди, в резултат на което на бял свят дошли близнаците Джейк и Хънтър. Ники се разделила с баща им (спортистът Мат Мартинес) две години по-късно.

През 2006 г. след три срещи със състезателя от NASCAR Бърни Ламар манекенката приела предложението му за женитба. Двамата имат две деца – дъщеря им Сийл (родена през март 2009 г.) и синът им Рекс (роден през ноември 2011 г.). „Живея за щастието на децата си“, казва Ники в едно интервю.

А през 1990 г., когато Тейлър била само на 15 години, нейна снимка украсила корицата на Vogue, правейки момичето един от най-младите модели, удостоени с тази чест. В средата на 90-те Ники е работила с най-големите модни и козметични марки и се е снимала за обложките на над 400 списания. През 1996 г. се е появила на кориците на шестте най-популярни американски списания. Този своеобразен рекорд е известен като 4шестицатана Ники“.