Звездните дами от света на киното, музиката и модата за пореден път нагледно доказват, че лятото е сезонът, най-наситен откъм промени в прическата. Няма да е пресилено, ако кажем, че всяка седмица някоя звездна дама променя я цвета на косата си, я дължината й.

През изминалите седем дни въпросните дами бяха водещата и актриса Кели Рипа, актрисата Кат Денингс, Зоуи Кравиц и Мадона. Нека заедно видим, кои са знаменитостите посрещнали тази седмица с нова прическа или пък с различен цвят на косата.

Кейти Мара

Чаровната актриса замени омбре карето с къса пикси подстрижка и за радост на феновете си веднага се похвали с трансформацията в профила си в Instagram.

Няма как да не отбележим, че новата прическа много отива на Кейти, заради изразените скули на лицето й, а освен това й придава пленително фънки излъчване.

Обем при тънка коса

Aна Кендрик

Красивата актриса не е от звездите, подкъсили дължината на косата си, но пък за сметка на това и тя е заложила на трансформация във визията. Каква ли? Ами висок бретон, който несъмнено много отива на формата и спецификите на лицето й. Косата на звездата от "Здрач" също е видимо изсветлена с няколко тона до нежни лешникови нюанси.

Ана се похвали с промяната във визията си в профила си в Instagram, но така и не сподели, дали тя е наложена от някое ново екранно превъплъщение.

Кристен Уийг

Лъчезарната известна дама заложи на ефектни розови кичури, решени в различни нюанси на цвета. Нестандартен избор, който обаче отива на Кристен, заради светлия цвят на кожата й и наситено сините й очи. Интересна подробност е, че според мнозина въпросната промяната е във връзка с ролята на Кристен във филмовата продукция "A Deadly Adoption".

Изпробвано от звездите: Ягодово русо за лятото

Бритни Спиърс

И късият боб бележи отново, печелейки поредната звездна дама в своите редици. Този път това е Бритни Спиърс. Трябва да признаем, че ние сме малко раздвоени - обичаме късото каре, но не сме сигурни, че това е точна прическа за певицата. Вие на какво мнение сте, дами? Отива ли й на Бритни промяната във визията?