Автор
Woman.bg

"Отразена в теб" – втората книга от сензационната трилогия Кросфайър

Чувствената история на Ева и Гидиън от „Открита пред теб“ продължава във втората част от трилогията „Кросфайър“ - бестселъра, който не бива да пропускате!


Гидиър Крос беше пожарът, който ме изгаряше с пламъците на най-тъмната наслада. Не можех да стоя далеч. Не исках. Той беше моят наркотик... моята страст... моето желание... Беше мой.


И двамата имахме рани, останали в душите ни от мрачното минало. Между нас нямаше как да се получи. Беше прекалено трудно, непоносимо болезнено... но имахме и невероятни мигове, когато сме в пълна хармония.


Предистория:


Гидиън Крос и Ева Трамел се срещат случайно във фоайето на "Кросфайър Билдинг". Сградата е негова, а името ѝ (от английски – "кръстосан огън") не би могло да е по-подходящо за искрите, които прехвърчат между тях.
Той е невероятно красив собственик на мултимилионна компания. Тя – току-що назначена асистентка в голяма рекламна агенция. Решила е да започне от първото стъпало, макар че доведеният ѝ баща може да ѝ осигури не само блестяща кариера, а и комфорта да не мисли за пари. Привличането между Ева и Гидиън е мигновено и скоро те се впускат в бурна сексуална връзка, описана така, че кара страниците на романа да парят, без да предизвиква изчервяване заради нецензурен език.
Зад еротиката се крие необикновена любовна история, която би допаднала както на тези, които харесват пикантните сцени, така и на читателите, запленени от романтиката като жанр.

За автора:


Силвия Дей e автор - номер едно на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 12 романа, отличени с престижни награди и преведени на над 36 езика. Преди да се посвети изцяло на литературата, американската писателка трупа опит в крайно любопитни и разнообразни поприща – от работа в увеселителен парк до преводачески услуги от руски за Американското военно разузнаване.


Днес "Publishers Weekly" нарича романите ѝ "вълнуващо приключение", а "Booklist" ги определя като "дяволски забавни". Правата за превод на нейните книги са продадени в повече от трийсет страни в целия свят. Тя е носител на наградата за най-добра книга на RT Book Reviews в категория "Избор на рецензентите", наградата EPPIE, Националната награда "Избор на читателите" и приза на RomCon – Readers’ Crown, и е многократен финалист в номинациите за най-престижните американски отличия за любовна литература – RITA.
В момента Силвия работи по третия роман от поредицата "Crossfire" – Entwined with You.

С челни места в класациите на Англия и САЩ, първите две книги от нейната поредица Кросфайър са международни бестселъри с рекорд по електронни продажби във Великобритания, надминат единствено от „Вакантен пост“ на Дж. К. Роулинг и „Изгубеният символ“ на Дан Браун. През 2012 г. Силвия Дей бе номинирана за най-добър автор в наградите на Goodreads, а Amazon отличи творбите ù в категория „Любовни романи“.

Книга: „"Отразена в теб"
Автор: Силвия Дей
Издателство: Софтпрес