За стегната фигура можете да преминете курс на строга диета, да посещавате често фитнес клуб или просто да си сложите коригиращо бельо.

Тази хитринка няма да ви помогне да свалите няколко размера, но със сигурност ще ви стегне на местата, които ви притесняват.

В интервютата си звездите често разказват за стриктните диети, които спазват, както и за строгите трениьрои, които наемат. Заниманията с фитнес и правилният режим на хранене обаче не винаги гарантират перфектна фигура. Затова често знаменитостите използват коригиращо бельо, за да изглеждат блестящо.

Само САЩ оборотът на фирмите, които предлагат диетични продукти за 2011 г достига 60,9 милиарда долара. Ограниченията в храненето не се единственият начин, по който можете да свалите килограми. В мартенския брой на Forbes от изданието публикуваха списък на най-богатите хора, в който фигурира 41-годишната Сара Блейкли, която е натрупала богатството си, възлизащо на 1 милиард долара, от коригиращо бельо.

На подобно бельо задължително залагат притежателките на пищни форми като Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. Някои "спретнатите" дами също избират тази хитринка, като Сара Джесика Паркър и Кейти Холмс. Дори Селена Гомес, която със сигурност не се нуждае от корекции, носи коригиращи шорти, които видя целият свят.

В наши дни коригиращото бельо е толкова популярно, че успяхме да съберем няколко снимки, на които се вижда кои части от тялото си са опитали да прикрият звездите.

принцеса Беатрис

Селена Гомес

Ким Кардашиян

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър

Кейти Холмс