Автор
Woman.bg

Прекрасна дама в не толкова прекрасна рокля

Марион Котияр е една от любимките ни в съвременното кино. Талантлива, красива, магнетична, чаровна и с уникално чувство за стил... До днес!

Музата на Dior винаги зашеметява присъстващите на червения килим с неподправена грациозност и тоалети от световна величина, като най-често стилистите ѝ залагат именно на френския титан в модата.

Появата ѝ на прожекцията на филма „Rust and Bone”, състояла се на частно парти на Dior, провело се снощи, хвърли в истински смут както почитателите ѝ, така и верните поддръжници на творчеството на дизайнерската къща.

Роклята, с която беше облечена Марион е част от пролетната колекция на Christian Dior за 2013-та година.



Единственото интересно нещо в нея са черните, блестящи мъниста, с които е обшита полупрозрачната материя, чиято форма е доста разчупена и пада свободно като завеса.



Освен, че не е нищо особено като замисъл и изпълнение, дрехата стои особено непривлекателно върху красивата и женствена фигура на френската актриса.

За сравнение ще ви покажем и визията на Котияр от преди дни, когато на премиерата на „Rust and Bone” отново се появи в рокля на Dior. Открихте ли разликите?