В Тайланд беше арестуван собственикът на заведение, в което се изнася еротично шоу. Проблемът се появил, след като в заведението попаднала певицата Риана, която описала в Туитър какви чудеса видяла по време на шоуто.

Поради това властите на о. Пукет арестуваха Варуню Джормуанг, собственикът на бар Сийзън в гр. Сой Бангла по обвинение, че действал без лиценз.

Всъщност ето какво написа на своите 32 млн. приятели в Туитър Риана: "Или не съм била на себе си миналата нощ, или видях как тайландка извади жива птица, две костенурки, ножчета за бръснене, изстрелваше стрелички и топчета за тенис на маса и всичко това чрез своята .....".

Четете още: Пореден и много болезнен татус за Риана

След като описва, че перата на птицата били почти напълно мокри, Риана продължава да разказва за подвизите на неизвестната тайландска майсторка, която определено е използвала детеродните си органи не съвсем по предназначение. Певицата, чието поведение на сцената определено не е като на монахиня, твърди, че останала "травмирана" от видяното.

Четете още: Риана показа секси дупе в Тайланд (снимки)

След ареста на злощастния собственик на заведението представител на местните власти казал пред АФП, че оттук насетне отношението към съдържанието на шоу програмите ще бъде по-стриктно.

По време на същата си почивка на острова Риана донесе лош късмет и на други двама души. На 20 септември тя пусна пак в Туитър снимка, на която се вижда как на дясното й рамо се е разположил примат от рода на лемурите, представителите на който вид се водят за застрашени от изчезване.

Четете още: Огро-о-омните халки на Риана

Певицата пусна кадъра с текст: "Я вижте кой ми нашепва неприлични думички?". Само че фотото предизвика буря от негодувания сред природозащитниците и тайландските власти арестуваха двама души, които експлоатирали примата като го предоставяли срещу заплащане на туристи за снимки за спомен.