Лорън Конрад е истински модел за подражание на младите жени в Америка, а популярността ѝ на актриса, дизайнер и писател расте и покорява все по-голяма част от света.

26-годишната чаровница е позната преди всичко със сладката си харизма, сдържаното поведение и страхотния стил на обличане.

Списание StyleCaster успя да се свърже с Конрад и да заснеме страхотна фотосесия в личния ѝ офис в Лос Анджелис.

В интервюто си към материала тя говори за най-новия си моден проект, а именно дизайнерската ѝ колекция Paper Crown:



„С екипа ми мислехме да я кръстим с много различни имена. Искахме да звучи по-женствено, капризно, но не твърде младежко. Постоянно говорех за онова време, когато бях малка и не спирах да се преобличам и колко забавно бе това. Когато отивах в къщата на баба ми, винаги си играех на преобличане. Имахме един хартиен конструктор и постоянно правехме корони. Обожавам идеята сама да създаваш собствен блясък и разкош, при това от нещо, което е съвсем просто.”



Няма съмнение, че Лорън Кондрад е вдъхновение за много момичета, но когато говори за онова, което изпълва самата нея с желание за работа и идеи, тя казва:

„Няма само един човек, на когото бих искала да приличам. Когато търся снимки за вдъхновение на някой проект, винаги се оказва, че предпочитам снимки от миналото. Бих се вдъхновила от Одри Хепбърн и Бриджит Бардо.”