Беше събота, онази през която си обещахме да не бързаме за никъде и да се отдадем на една от големите ни страсти, за която отдавна не сме намирали време – пазаруването.

Часът минаваше един на обяд, а ние се чувствахме като дете в сладкарница, заобиколени от десетки изящни произведения на любимите ни марки, направили си стилна среща в магазин Totally Erected Store.

Вече подбрахме визия за офиса, така че идваше време за любимата ни част от всеки шопинг тур – търсенето на дрехи и аксесоари за ежедневието. Да, и ние като всяка съвременна дама притежаваме няколко чифта токчета и обувки на платформа, но истината е, че голямата ни любов са кецовете. Толкова красиви, толкова удобни, толкова добре пасващи на есента и всичко, което тя носи със себе си - от разходките из обагрената в шарени листа Борисова до сладките приказки с приятелки на чаша лате с вкус на лешник в онова, любимото, сгушено в центъра, кафе.

След това признание едва ли ще ви учуди фактът, че стирйт стил визията, която си създадохме, се откроява именно с кецове, черни, пленително ефектни и видимо обичащи хладните дни. Ето и от какво друго се състои ежедневната визия, която сътворихме с тоалети и аксесоари от любимия ни магазин:

Кожено яке с асиметричен цип

Кое е то: CALVIN KLEIN JEANS LUNA PEBBLED LEATHER JACKET

Блуза с дълъг ръкав с интересен принт

Коя е тя: RELIGION LIBERTY SKULL SWEAT

Skinny панталон със змийски принт

Кой е той: RELIGION SIGHTNINGS JEANS PANTS

Кецове на платформа

Кои са те: CALVIN KLEIN JEANS ZURI IRIDESCENT PYTHON

Чанта с къси дръжки

Коя е тя: CALVIN KLEIN JEANS MELISSA DUFFLE

Водеща роля в стайлинга ни отредихме на негово величество коженото яке - най-добрият приятел на градското момиче, идеално кореспондиращ си с всяка дреха в дамския гардероб – от нежната ефирна рокличка, комбинирана с кецове, през миди полата тип „молив“ с токчета чак до денима с оксфордки.

Якето, на което ние се спряхме, е в черен цвят, с асиметричен цип, подчертано шик излъчване и мека намачкана текстура, обещаваща да ни скрие в изящната си прегръдка от хладния ноемврийски вятър.

Блузата ни пък е с дълъг ръкав, мека и памучна, в тъмен тон и с ефектен принт, вдъхновен от градската рок култура. Именно там намира вдъхновението си и пленителният skinny панталон със змийски принт, който ѝ прави компания.

Стигнахме и до тях – кецовете.

Подбрахме този аксесоар с особено внимание, защото, както вече ви споделихме, на него е отредено специално място в сърцето ни. Избрахме такива, които са черни, кожени и имитират змийска кожа, защото обичаме този вид детайли – ненатрапчиви, но ефектни, вдъхващи подчертана индивидуалност на целия ансамбъл от дрехи.

Дължината на кецовете е до глезена, което в комбинация с платформата им ги прави в подходящ избор не само за есента, но и за зимата.

Последният елемент от визията ни е кафява чанта с изчистен дизайн от Calvin Klein, обещаваща да побере целия ни женски арсенал.

А какво друго сложихме в черните торбички от Totally Erected Store, ще разберете в следващия материал.