Актрисата и бивша съпруга на актьора Том Круз - Кейти Холмс споделя за известно американско списание съветите си за красота.

За своите 37 години красавицата изглежда доста добре и дори има младолико излъчване. Представяме ви какво сподели Кейти Холмс относно това как се грижи за безупречния си външен вид както във всекидневието, така и на червения килим.

Колкото по-дълга коса, толкова по-добре

"Откакто си пуснах косата по-дълга, ми е по-лесно да я поддържам. В същото време за мен е важно да не прекалявам с козметиката или с пресата за коса, затова се грижа много добре косата ми да няма цъфтящи краища".

Коя е най-добре облечената звезда на CFDA Fashion Awards?

Що се отнася до грима - намери точния за теб

"Аз знам какво отива на цвета на очите и кожата ми, и използвам това в свой интерес. Използвам предимно кафяво и лилаво за очите си, а за устните слагам почти безцветен нюанс. Това е най-лесната схема за мен".

Съобразявай парфюма с облеклото и цялостната си визия

"За мен е важно да съм подчинена на една концепция от долу до горе - и това започва от дрехите и завършва с парфюма. Освен това за мен е изключително важно да съм различна всеки ден, да вдъхновявам както себе си, така и хората, които ме подкрепят".

Звезди, сключили брак със свои фенове

Снимки: marieclaire.co.uk