Автор
Woman.bg

Тайра Банкс - олицетворение на грацията и стила

Със своята грация, стил и класа топмоделът Тайра Банкс е от онези жени, които просто няма как да останат незабелязани.

Дългокраката красавица доказа това за пореден път, когато преди броени дни, на светско събитие в Ню Йорк, с ослепителната си визия отново привлече всички погледи към себе си.

Чаровната звезда се появи с къса синя рокля с едно рамо от BCBG Max Azria, която нежно обгръщаше женствените извивки на тялото й.

Усмихната и жизнерадостна световно известната знаменитост изглеждаше невероятно в стилната дреха, която бе съчетала с кафяви обувки на висок ток от Sergio Rossi,ефектна сива чанта от Alexander Wang и златисти обеци.

Косата на красавицата бе свободно пусната и майсторски стилизирана във вълниста прическа, очите й бяха подчертани в синьо, а устните й бяха окъпани в телесен цвят червило.

Изглежда, че роклите с едно рамо са голяма слабост на госпожица Банкс, тъй като и на друго светско събитие, провело се края на миналия месец, тя отново бе забелязана именно с такава.

Въпросният тоалет бе в черен цвят, с мини дължина и интересен цип по цялата дължина на задната част на дрехата.

Сексапилният модел бе допълнила визията си с ефектна чанта и черни обувки със златен череп в предната част, дело на Alexander Wang.

Косата й бе свободно пусната и издържана в прическа с букли, очите и бяха силно подчертани в черно, а върху устните и отново беше нанесено червило в телесен цвят.