Автор
Woman.bg

Ванеса Хъджинс и най-актуалните прически за плажа

Ванеса Хъджинс е от онези непреходни лица, които остават еталон за момичешка красота и сладко излъчване. Този път в нова фотосесия, тя представя най-хитовите прически за лятото, за плажа, за разходка, или за всички тези неща, взети заедно!

Наскоро тя се върна към визията си от преди няколко години, а именно - дълга черна коса на вълни. По този начин тя има свободата да си прави много и то различни прически, да съчетава с аксесоари за коса и красиви бижута.

Здрави и меки устни през лятото: Как да го постигнем?

Красавицата е изпробва различни визии - от класическа разпиляна коса за лятото с морски привкус с бретон на една страна, до класически бохо плитки. На половина вдигнатата коса с т.нар. "воден ефект" пък предлага прекрасно допълнение към небрежната визия.

Небрежното кокче пък остава запазена марка на лятото, като този път получава модерен привкус, като се издига високо на главата. Всички тези прически бихме препоръчали да фиксираш със силен лак за коса.

За нас прекрасно стои комбинацията между нейната по рождения тъмна коса и тюркоазените бижута, подбрани специално за фотосесията.

Стъпка по стъпка: Перфектният летен тен