Алисия работи усилено и по празниците, за да направи подарък на феновете си за Новата година – дългоочакваното от тях видео към новия й сингъл.

Звездата на „Ара мюзик” винаги е демонстрирала голямо уважение към почитателите си, затова в средата на декември се допита до тях чрез Facebook с кой от два възможни текста да запише песента. „От хилядите коментари, за които искрено благодаря на моите приятели в социалната мрежа, не можа да се открои ясен фаворит. Неизлезлият текст със заглавие „Добре дошла” обаче предизвика прекалено много драми. И затова, за да не ставам причина за нечии безсънни нощи, реших да клипирам „Пак съм тук”. Но като реверанс към всички, които харесаха повече другия вариант, записах и него и обещавам да го пусна след няколко дни”, коментира развоя на събитията певицата.

Четете още: Алисия официално призна, че има нов мъж до себе си

„Пак съм тук” е по музика на Николай Пашев и текст на Йордан Ботев. Режисьор на ефектната лента е Йордан Петков. Действието се развива на парти в къща. Настроението е на макс, танците – също. Алисия отново показва завидни денс умения и не отстъпва по нищо при изпълнението на хореографията на професионалистките от балет „Нова”. Изключително впечатляващи са и двамата близнаци от брейк бандата „Монстрайб”. И макар сред гостите да е пълно с млади и красиви хора, главната героиня пее на любимия си: „С устни върху теб и лек парфюм... пак съм тук... от онези целувки пазя си за теб…”, защото в неговите прегръдки се чувства най-добре…