Британско изследване установи за какво мислят мъжете по време на секс.

По време на ласките под завивките представителите на силния пол мислят най-вече за тройки, секс с приятелки на партньорката си, секс с колежки и повече авантюри в леглото, показва допитването на британското издание на списание "Космополитън". Около 50% от обвързаните мъже тайно мислят за секс със своя приятелка, а 18 на сто от женените представители на силния пол биха желали да спят със своя колежка.

Четете още: Двойките, които спят отделно са по-щастливи

32% от обвързаните мъже искат да спят с приятелка на партньорката си, а други 32 на сто от свободните представители на силния пол искат секс с бившата си. Макар повечето участници в изследването да заявили, че са спали само с една до три жени, енергични 3% се похвалили, че "бройката им" надхвърля 100. Само половината обаче признали, че са правили секс за една нощ.

Запитани дали биха променили нещо в сексуалното си минало, 36% заявили, че им се иска да са спали с повече жени, а 32 на сто искали повече авантюри под завивките. 42% от участниците в допитването признали, че са изневерявали на партньорката си, а от тях 82% казали, че са изпитвали вина след това. Те посочили скуката като причина за изневярата.

Британските мъже харесват разнообразието, като 37% се похвалили, че са се снимали, докато правят секс, 72% практикували текст секс, а 28% опитвали садо-мазо. Но тройката остава фантазия номер едно, като над половината от 732-та анкетирани мъже заявили, че са склонни да въведат трети човек в спалнята.

Изследването разкрива и други тайни от сексуалните навици на мъжете. 37 на сто от участниците, които признали, че гледат порно, 11% от тях всеки божи ден, заявили, че крият това от партньорката си. 26% от ангажираните мъже се наслаждавали на тайни танци в стриптийз клуб, а 15% правили секс с жена, с която се запознали във Фейсбук.

Запитани за идеалната жена, мъжете заявили, че увереността е ключов фактор, като 76% са категорични, че искат партньорка, която знае какво прави. Близо половината от мъжете (44%) смятат, че целувката е най-интимното нещо, което двойката прави, пише БГНЕС.

Четете още: G точката се стимулира с подходящи пози