През втория сезон на най-забавното риалити тази есен „Х Милионер търси съпруга“, процентът на записалите се дами е много по-голям от миналогодишния.

Желание за участие в селекцията за сърцето на Тодор Славков са заявили жени на възраст между 18 и 49 години, доста от които разведени с деца, други - неомъжвани на около 28-30, гонещи последния влак, както и голям брой парти настроени мацки на около 22-23.

Продуцентите на шоуто !no frame media споделят, че момичетата на кастинга харесват Тошко заради веселия му характер и неповторимото му чувство за хумор. Като цяло не се интересуват от произхода му, защото го намират за достатъчно интересен сам по себе си. Според повечето явили се девойки, Тодор не е претенциозен мъж и харесва непринуденото поведение.

Самият герой на щурото шоу казва за себе си, че няма тип и предпочитания относно момичетата, а като цяло се чувства привлечен от по-темпераментите жени с гореща кръв.

Най-много от кандидатките за съпруги на „Х Милионер“ са студентки и фотомодели, стюардеси, както и работещи в сферата на маркетинга и рекламата, издават от екипа на предаването.

От организаторите на риалити формата разкриха и, че е имало участничка, която се записала заедно със своята дъщеря.

Тодор бил супер изненадан и дори нетипично за него - леко смутен от броя на писмата и снимките на толкова красиви дами. След дълго четене и преглеждане бохемът избра първите, с които ще се запознае на доста неочаквано събитие, което ще бъде една от изненадите още в началните епизоди.



В предварителния брой на „Х Милионер търси съпруга“, който бележи старта на формата този петък – 14 септември от 21:00 часа по ТВ7, ще си припомним най-интересните моменти от първия сезон заедно с героя на „Милионер търси съпруга“ - Христо Сираков.

А в първия риалити епизод на 18 септември ( понеделник) отново от 21:00 часа по ТВ7, зрителите ще могат да отидат на гости на Малък Тошко и да се запознаят със самия „Х Милионер“. По-лично от всякога, Тошко ще разказва откровено за баща си, дядо си и бившата си приятелки, но и ще ни направи свидетели на неповторими забавни ситуации.

Гледайте „Х Милионер търси съпруга“ всеки вторник, четвъртък с лайфове в петък от 21:00 часа само по ТВ7.