Отново дойде онзи ден от седмицата, в който ви показваме селекция от снимки на звезди без грим.

И тъй като в последно време част от известните дами започнаха да обработват фотосите си с различни програми и филтри преди да ги качат в Instagram, решихме този път да нарушим традицията си и да включим в статията не само селфита, но и снимки на звезди без грим, направени не от самите тях, а от папараците.

Защото макар и да оценяваме начина, по който знаменитостите надигат завесата на личния си живот чрез селфитата, запечатали ги без макиаж, истината е, че въпросните кадри не разкриват напълно естествената им визия, а ни показват техен образ, който уж е натурален, но всъщност всичките несъвършенства са умело прикрити посредством различни филтри на телефона или чрез игра със светлината.

Звезди, които се гримират съвсем сами

За да не бъдем голословни, ви представяме две снимки, които нагледно доказват думите ни. И двете са на Кайли Дженър, и на двете красавицата е без грим, но както може и сами да видите изглежда по доста различен начин.

Първият кадър е направен от самата риалити дива, а втория от издебнали я папараци, като на единия, заради подходящата светлина и позата, младата дама изглежда много по-привлекателна, отколкото на другия, на който е неглиже и не знае, че я снимат.