Истината е, че в света на известните и преуспелите външният вид е всичко.

За жалост красивата външност отваря много повече врати в меката на шоубизнеса отколкото талантът. Затова и в света на известните и преуспелите това да бъдеш привлекателен, уникален и неповторим е едно от най-ценните качествата, което една звезда може да притежава.

В този ред на мисли сигурно разбирате нашето учудване, когато открихме, че някои от най-популярните и обичани съвременни знаменитости имат свои двойници и то не от света на простосмъртните, а други звезди.

Звезди, които изглеждат точно като майките си

Убедете се в това като видите 20 наистина поразителни "двойки" звезди двойници:

Мат Бомър и Хенри Кавил

Сексапилният Мат Бомър, прочул се с участието си в сериала "Престъпления от класа" и двете части на лентата "Професия стриптизиор" разби сърцата на хилядите си почитателки, когато през 2012 година сподели, че е гей. Нежната половина от човечеството обаче успя да се съвземе от съкрушителния удар пренасочвайки обожанието си към красавеца Хенри Кавил, буквално изглеждащ като еднояйчен близнак на Мат.

Хенри изигра първата си значима роля в киното през 2013 година, когато влезе в образа на Супермен във филма "Човек от стомана". Преди появата на лентата Хенри е познат на аудиторията пред малкия екран и от участието си в сериала "Тюдорите".

Снимки: www.marieclaire.com