Автор
Woman.bg

Звездни двойки с голяма разлика във възрастта - III част

Вижте първите две части тук и тук!

Адам Лавин и Бехати Принсло

Разлика във възрастта: 10 години

Мечтата на голяма част от нежната половина на човечеството – Адам Лавин, е женен от близо две години за ослепителната красавица, дефилираща за Victoria's Secret Бехати Принслу. Въпреки че Адам е с цели десет години по-голям от изящната русокоска, те са една от най-хармоничните и влюбени двойки в шоубизнеса, като поредното доказателство за любовта между двамата е детенцето, което те очакват да се появи на бял свят след броени месеци.



Брус Уилис и Ема Хеминг

Разлика във възрастта: 23 години

Харизматичният актьор преживя тежко раздялата с Деми Мур, но ето, че щастието му се усмихна отново и той намери любовта в лицето на 38-годишната Ема Хеминг, която е модел на бельо и освен това е с цели 23 години по-млада от Уилис.

И това, че той е по-възрастният от двамата, далеч не значи, че е и по-доминиращият в отношенията, както разкри преди време самият актьор.

"Ема е едно съкровище. Тя е страхотна майка и адски много я обичам. Имала е великолепна кариера на модел, когато е била по-млада - но трябва да я видите по бански и днес! Вкъщи тя шефът. Защо ли? Ами защото е по-умната от двама ни. Каквото и да се предприеме вкъщи, то първо се ражда в ума на жена ми Ема - и аз винаги се съгласявам“, без свян призна Брус Уилис.

Звезди двойници

Елън Деженерис и Порша де Роси

Разлика във възрастта: 15 години

Една от най-талантливите комедийни актриси – Елън Дедженерис също има връзка със значително по-млада от нея жена – също нейна колежка, също блондинка с ослепителна усмивка – красавицата, известна на българската публика от сериала "Али Макбийл" – Порша де Роси.

Двете дами се запознават през 2004-а година на наградите на а VH1. "Направо ми взе дъха. Като във филмите, песните, поезията... Колената ми омекнаха" коментира преди врем Порша за спомените си за първата им среща.

Холивудски двойки с тайна сватба - I част



Вивиан Уестууд и Андреас Кронталер

Разлика във възрастта: 25 години

Модната дизайнерка, която в момента е на 74 години, се запознава с настоящия си съпруг през далечната 1990-а. Тогава той е неин студент и затова и първоначално тя се интересува само и единствено от таланта му, но не след дълго се влюбва и в самия Андреас.

Голямата разлика във възрастта и фактът, че той е неин студент, силно скандализират тогавашния моден елит, но това въобще не впечатлява влюбените, които сключват брак 2 години след запознанството си и до днес са все още заедно.

Уди Алън и Сун-И Превин

Разлика във възрастта: 36 години

Няма как да не включим в компилацията си и една от най-скандалните двойки в шоубизнеса – Уди Алън и Сун-И Превин.

Уди има връзка от 12 години с Миа Фароу, когато тя открива у него голи снимки на осиновената си дъщеря – Сун-И Превин.

Оказва се, че 20-годишната тогава Сун и 56-годишният Уди имат връзка. Скандалът е огромен, но това не само не раделя двойката, но двамата минават и под венчилото пет години по-късно.

Към днешна дата 80-годишният американски режисьор и сценарист и 44-годишната Сун са все още заедно и имат две деца.

"Аз започнах връзката си с нея, мислейки си, че е просто флирт. Нямаше да е нещо сериозно, но все пак то си имаше собствен живот. И не си мислех никога, че би било нещо повече. После започнахме да излизаме, после да живеем заедно и се наслаждавахме на всичко това”, поясни култовият режисьор, „Тя харесва да бъде запознавана с много, много неща, които съм научил от опит, а аз обичам да и ги показвам”. 79-годишният Алън разкрива, че тайната на успешната им връзка се състои в неговата бащинска закрила: „Бащински настроен съм. Тя просто откликна на някого, който е такъв. Харесвам младостта и енергията ѝ. Тя се обърна към мен, а аз бях щастлив да я даря със съвети и да я оставя тя да поеме контрол над много различни неща.Тя разцъфна. Беше късмет", разкри преди време Уди.

Холивудски двойки с тайна сватба – II част

Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Разлика във възрастта: 18 години

При тази двойка дамата е с цели 18 години по-голяма от настоящето си гадже.

Джей Ло и танцьорът и хореограф Каспър Смарт се запознават през 2012-а година и, като изключим една кратка раздяла за няколко месеца през 2014-а, са все още заедно и все така влюбени. Актрисата и певица обаче сподели наскоро, че мъжът до нея е прекрасен и идеално се разбира с децата ѝ, но двамата нямат планове да задълбочат отношенията си и да сключат брак.